Veikkausliiga ke 28.09. klo 18:00

SJK - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Elintärkeät pisteet jaossa! Pitääkö KuPS langat omissa käsissään mestaruustaistelussa?

Mestaruustaistelussa Veikkausliigassa yhdessä HJK:n kanssa painiva KuPS pelaa tasoittavassa matsissa vieraissa SJK:ta vastaan. Voitto olisi kuopiolaisille elintärkeä, koska sen avulla langat mestaruuden suhteen pysyisivät yhä omissa käsissä. Ainakaan maalinteko ei ole kuopiolaisia vastaan ollut helppoa ja tämän saanee huomata myös seinäjokelaisisäntä, jonka viimeistely on takunnut käytännössä koko kauden.

SJK aloitti jatkosarjan 2–1-tappiolla HJK:n vieraana. Vielä avausjaksolla joukkue sai jonkin verran mahdollisuuksia, mutta ottelun edetessä sarjakärki otti hallintaa. Isännällä on peräti kymmenen pisteen kaula kolmannella sijalla majailevaan Honkaan, joten suora europelipaikka on kaukainen haave. Eurolopputurnauksen kautta kaikki on toki yhä mahdollista. Joaquin Gomezin miehistö sai surkean alkukautensa jälkeen koneet käyntiin liian myöhään, joten jo ylempään loppusarjaan pääseminen oli pieni ihme.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Neljä nollapeliä peräkkäin vääntänyt KuPS voitti viime viikonloppuna Suomen Cupin finaalissa FC Interin 1–0-lukemin. Veikkausliigan ylemmässä jatkosarjassa tuleva ottelu on vasta ensimmäinen kuopiolaisille. Ero HJK:hon ei runkosarjan päätöskierroksella päässyt kasvamaan, joten kaikki on Simo Valakarin miehistöllä yhä omissa käsissään. Nähtäväksi jää, saako KuPS jopa otettua helsinkiläisiä kiinni tällä viikolla – Klubi pelaa kuopiolaisten tavoin kaksi ottelua, joissa se kohtaa Hongan vieraissa sekä Interin kotona.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
🏆 Mitäs me cup-voittajat!

⭐ Ikimuistoinen lauantai-ilta Helsingin Olympiastadionilla huipentui KuPS:n historian neljänteen cup-mestaruuteen Gabriel Bispon osumalla!

📷 Bispon tähtihetken vangitsi kamerallaan @LeskinenJuha!

#KuPS #SuomenCup #Veikkausliiga #Banzai

Tulevassa matsissa Mehmet Hetemaj jatkaa pelikiellossa seinäjokisilta, mutta muutoin kotijoukkueen miehistö on hyvin kasassa ja kehissä nähtäneen melkolailla sama joukkue kuin reilu viikko sitten Helsingissä. KuPSilla ei vastaavasti pitäisi olla uusia murheita pelaajiston suhteen ja tutut avainpelaajat palaavat viheriölle Seinäjoen stadionilla. Tällä kaudella 11 maalia pussittanut Tim Väyrynen taistelee yhä maalipörssin voitosta – eroa kärkipaikalla olevaan Hakan Lee Erwiniin on kolme kaappia.

Betsien kannalta tulevassa matsissa eniten kiinnostaa vähämaalisuus, jolle saadaan yllättävän hyvä kerroin suhteessa lähtökohtiin. Kumpikaan joukkue ei ole viime aikoina maaleilla mässäillyt ja panokset ovat tapissa, joten mitään hurlumheita ei ole tiedossa. Kohdevalinnaksi maistuu alle 2,5 maalia – kun otat betsin alla olevilla ojeilla, tuplaat talletuksen lisäksi kertoimen ja voittosi.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 2,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,66 (2 x 1,83).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 366€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 183€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!