Konferenssiliiga to 21.07. klo 19:00

SJK - Lillestrøm

SJK:lle hurja haaste! Kaan Kairisen edustama Lilleström saapuu kylään

SJK esitteli upean nousun avauskierroksen toisessa kamppailussa FC Floraa vastaan, kun se oli yhteensä jo kolmella osumalla takaa-ajoasemassa. Englantilaiskonkarin hattutemppu alle puolessa tunnissa pelasti joukkueen jatkoajalle, jonka aikana seinäjokiset viimeistelivät voittonsa. Maalihanat ovat auenneet kunnolla viime aikoina myös Veikkausliigassa ja alkukauden tukkoisuus vaikuttaisi olevan tipotiessään. Vaikka hyökkäyspäässä on nähty kivaa kolinaa, on myös omiin löpsähdellyt osumia tiuhaan tahtiin.

Jake Jervis oli SJK:n sankari viime viikolla, kun alkukaudella pahasti varjoissa vaellellut englantilaishyökkääjä viimeisteli peräti kolme osumaa viimeiseen puolituntiseen. Jervisin sekä voittomaalin tehneen Ville Tikkasen suoritukset siivittivät Joaquin Gomezin miehistön ensinnäkin seurahistorian ensimmäiseen voittoon eurokentillä ja tämän jälkeen vielä jatkopaikkaan. Kun katsotaan kolmen edellisen kilpailullisen kamppailun maalimääriä, on alkukauden tukkoisuus tipotiessään – SJK on latonut tällä otannalla peräti kymmenen täysosumaa. Viime viikonloppuna joukkue antoi tärkeimmille pelaajilleen jonkin verran lepoa ja pelasi Ilveksen kanssa melkoisen tasurin, joka päättyi lukemin 3–3.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Lilleström marssi suoraan karsintojen puolivälieriin ja tällä hetkellä joukkue on Eliteseriessä jaetulla kärkipaikalla yhdessä Molden kanssa. Vierailla on kasassa todella laadukas joukkue, jossa pelaa useita suomalaisittain tuttuja nimiä. Tietysti kiinnostavin seurattava on 23-vuotias Kaan Kairinen, joka teki Veikkausliigassa Interin paidassa debyyttinsä jo kaudella 2014 ollessaan vain 15-vuotias. Lilleströmissä suomalaisella on käynnissä jo kolmas kausi ja mies kuuluu joukkueensa runkopelaajiin.

Hyökkäyspäässä riittää tulivoimaa ja joukkueen paras maalintekijä on ollut Norjan pääsarjassa nigerialaishyökkääjä Akor Adams, mutta peräti neljä pelaajaa on onnistunut kolmesti. Leveys ja laatu ovat SJK:hon verrattuna kovaa kaliiperia ja joukkue on pelannut tällä kaudella myös kansallisella tasolla huomattavasti Gomezin miehistöä vahvemmin. Eliteserien on tunnetusti pohjoismaiden parasta tasoa, kun vertaillaan kansallisia sarjoja. Tällä puntarilla Veikkausliiga ei yllä valitettavasti vieläkään järin korkealle.

SJK voi onnistua kotonaan maalinteossa, mutta sen mahdollisuudet aukeavat todennäköisesti vastahyökkäyksistä. Isännillä on muutama vaarallinen kaveri tilanteenvaihdoissa vastustajien pallollisten virheiden jälkeen ja viime aikoina verkot ovat saaneet kovaa kyytiä myös OmaSP Stadionilla – kummassakin päädyssä. Pelivalinnaksi maistuu, että molemmat joukkueet onnistuvat. Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske kiinni kilpailukykyisiin kertoimiin sekä erinomaiseen kohdevalikoimaan!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa