KHL su 17.10. klo 17:30

Pietarin SKA - Barys Nur-Sultan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Pietarin SKA revanssin kotiaskissaan?

Pietarin SKA kohtasi perjantaina Jokerit Helsingissä ja sen seuraava koitos on jo sunnuntai-iltana, kun joukkue isännöi Barys Nur-Sultania. Hiljattainen keskinäinen kohtaaminen ei mennyt lainkaan pietarilaisten suunnitelmien mukaan, vaan kazakstanilaiset nollasivat suurseuran. Tulevassa kamppailussa tarina voi kuitenkin olla hyvin erilainen. Vaikka SKA hävisi Jokereille, näytti se todella vaaralliselta ylivoimalla ja tuore vahvistuskin pääsi väläyttelemään.

Barys Nur-Sultan kukisti lukemin 3–0 Pietarin SKA:n joukkueiden edellisessä kohtaamisessa puolisentoista viikkoa sitten. Tämän jälkeen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon. SKA on kerännyt viisi pistettä siinä, missä vierailijalle on kolmessa edellisessä kamppailussaan kertynyt ainoastaan kaksi pistettä edellisottelun Kunlun-voitolla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla on käynnissä raskas vieraskiertue, kun se on pelannut tällä viikolla Avangard Omskia vastaan keskiviikkona ja vieraillut perjantaina Kiinassa. Vielä olisi jäljellä viikon kolmas kamppailu, Pietarissa SKA:n vieraana. Isäntä kärsi edellisottelussaan 5–4-jatkoaikatappion Jokereille, mutta ei ollut missään tapauksessa huono. Erityisesti joukkueen ylivoimapelaaminen näytti todella vaaralliselle ja on selvästi ottanut askelia kauden edetessä. Tuore vahvistus Nikita Gusev debytoi niin ikään Hartwall Arenassa tämän kauden osalta ja pääsi heti väläyttelemään osaamistaan.

SKA:lla on sunnuntaina oiva revanssin paikka, sillä vierailla on allaan raskaita matkustuskilometreja ja nihkeitä otteluita. Toisaalta isäntä on saanut viime aikoina hyviä onnistumisia ja sillä on varmasti hampaankolossa niin edellisestä Barys-tappiostaan kuin myös perjantaisesta Jokerit-tappiosta. Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Pietarin SKA -1,5).