KHL to 13.01. klo 18:30

Pietarin SKA - HK Sotši

Kovassa lennossa oleva Pietarin SKA metsästää paluuta pistekantaan heittopussia vastaan

Pietarin SKA kärisi edellisessä ottelussaan hivenen yllättävän kotitappion, mutta kamppailut kotona jatkuvat. Jääpalatsissa vierailee seuraavana kehnossa vireessä oleva HK Sotši, jonka pitäisi olla isännille vain suupala. Vierailla on allaan ainoastaan yksi voitto edellisissä seitsemässä ottelussaan ja pietarilaiset ovat olleet pääasiassa todella vahvoja kotonaan hiljattain.

Hk Sotši katkaisi viime perjantaina jo viiden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa kaatamalla kotijäällään Neftehimik Nižnekamskin, mutta sen jälkeen sunnuntaina tuli vieraissa tukkaan Severstal Tšerepovetsia vastaan. Andrei Nazarovin miehistöllä on ollut odotetun vaikea kausi ja se on läntisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä. Vieraissa ei ole pisteitä herunut sen paremmin kuin kotonakaan ja viidessä edellisessä reissupelissä mukaan on tarttunut niin ikään vain yksi voitto.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

SKA edustaa täysin toista ääripäätä – se on viimeistellyt peräti 34 osumaa isäntiä enemmän ja päästänyt yhtä monta maalia vähemmän. Lännessä kärkipaikalla oleva ryhmä on kymmenen ottelun otannalla kovakuntoisin ryhmä konferenssissaan ja viime aikoina pelit ovat sujuneet myös koti-Pietarissa. Seitsemän ottelun otannalla SKA jäi vasta tiistaina ensimmäistä kertaa pisteittä hävtessään 1–3-numeroin Ak Bars Kazanille.

Vierailija ei vakuuta alkuunkaan ja odotettavissa saattaa olla todella kylmääkin kyytiä. SKA on parannellut myös ylivoimaansa, joka on jo neljänneksi parasta (22,7%) koko sarjassa. Kokonaisuutena vieraiden erikoistilannepelaaminen on ollut melko vaatimatonta ja kärkijoukkuetta vastaan jäähyherkkyyttäkin punnitaan aivan eri tavalla kuin keskikastin tai häntäpään ryhmiä vastaan. Pelivalintana kiinnostaa eniten, että isäntä iskee vähintään neljä täysosumaa (yli 3,5).

10 euroa pelirahaa