KHL pe 03.12. klo 18:30

SKA Pietari - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kaataako Jokerit ontuvan SKA:n Pietarissa?

Jokereiden voitolle on tarjotaan maukasta kerrointa, kun helsinkiläiset matkaavat ontuvan Pietarin SKA:n vieraaksi. Lukuisista vahvistuksista huolimatta SKA ei ole viime aikoina vakuuttanut. Jokerit on puolestaan esittänyt pääosin hyviä otteita, viimeisimpänä 2–3-voitto Vitjaz Podolskin vieraana.

Jokereiden suurimmat huolet liittyvät tällä hetkellä loukkaantumisiin. Helsinkiläisten onneksi Brian O’Neill palasi Jokereiden kokoonpanoon jo Vitjaz-ottelussa, mutta Jordan Schroeder ja Anders Lindbäck olivat molemmat sivussa. Jokereiden maalilla Janne Juvonen on esittänyt pääosin mainioita otteita, joten suurempaa hätää helsinkiläisillä ei näiden poissaolojen johdosta ole. Tämän ohella Jokereiden puolustuspeli on ollut viime otteluissa hyvällä tasolla ja myös hyökkäyspäässä helsinkiläiset ovat olleet pääosin tehokkaita.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

SKA kaatoi Jokerit edellisen kerran Pietarissa 2–0-lukemin. Tämä jälkeen sekä joukkueen hyökkäys- että puolustuspelin taso on heikentynyt merkittävästi. Mikko Lehtonen on edelleen sivussa pietarilaisten takalinjoilta, mikä on näkynyt niin ylivoimalla kuin myös puolustsupäässä. Leo Komarov tuo varmasti oman vivahteensa otteluun, mutta pisteitä suomalaishyökkääjältä ei tähänastisten otteluiden perusteella kannata odottaa liikaa.

SKA on ollut viime otteluissaan tehoton ja joukkueen puolustuspeli on näyttänyt epäorgganisoidulta. Erityisesti kotikentällään pietarilaiset eivät ole viime otteluissaan vakuuttaneet. Jokereiden 2.36 kertoimeen helsinkiläisten lopulliselle voitolle on ehdottomasti syytä tarttua, ottaen huomioon molempien joukkeiden viime aikaisen iskukyvyn.