KHL ti 02.11. klo 18:30

SKA Pietari - Metallurg Magnitogorsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Läntisen konferenssin kärki Pietarin SKA isännöi idän kärki Metallurg Magnitogorskia!

KHL tarjoilee tiistaina todellisen herkkupalan kun läntisen konferenssin kärkijoukkue Pietarin SKA isännöi itäisen konferenssin ja koko sarjan ykkösjoukkuetta, kun Juho Olkinuoran Metallurg Magnitogorsk saapuu Pietariin. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä todella vahvassa vireessä. SKA on napannut pisteitä edellisestä yhdeksästä ottelustaan, kun taas Magnitogorsk on voittanut kuusi edellistä otteluaan.

SKA on ollut kaudella kentän molempiin suuntiin yksi sarjan parhaista joukkueista. Joukkueen puolustuspeli ja maalilla Lars Johansson on ollut läpi kauden eliittiä. SKA tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja ja viime aikoina joukkue on vahvistanut hyökkäys- ja ylivoimamateriaaliaan kun Nikita Gusev, Mikko Lehtonen ja Alexander Volkov liittyivät joukkueeseen. SKA:n materiaali ja terävyys ovat jälleen sarjan huippua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

KHL

@khl_eng
New team, same Mikko Lehtonen 🇫🇮.

It's good to have you back!

Magnitogorsk on ollut tuloksellisesti kauden dominoivin ryhmä. Joukkue on toistaiseksi kärsinyt tappion vain Salavat Julajev Ufalle. Erityisesti Magnitogorskin hyökkäyspelaaminen on ollut tuhoisaa läpi kauden. 24 ottelussa Magnitogorsk on iskenyt 90 maalia. Viime aikoina joukkue on kuitenkin ollut alkukauteen nähden tehottomampi.

SKA on ollut viime aikoina vahva kotikaukalossaan. Lisäksi jo valmiiksi supertähtiä täynnä ollut ryhmä on vain vahvistunut entisestään. Magnitogorskin esitykset ovat olleet tuloksellisesti äärimmäisen vahvoja, mutta pelillisesti joukkue on ollut hieman ailahtelevainen edellisissä otteluissaan. SKA:lle tarjotaan kotikentällään todella maukasta kerrointa, johon on joukkueen materiaalin ja vireen kautta syytä tarttua. Pelivalinnaksi nostetaan SKA:n voitto (1X2).