KHL pe 19.11. klo 18:30

SKA Pietari - Sibir Novosibirsk

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Sibirille jaossa järjettömiä ylikertoimia SKA:n vieraana!

Jatkuvasti uusia nimekkäitä hankintoja tekevä Pietarin SKA isännöi nousuvireistä Sibir Novosibirskiä. Sibir on napannut pisteitä viidestä edellisestä kamppailusta, kun taas pietarilaisten kone on viime aikoina yskähdellyt. SKA on hävinnyt peräti neljä edellistä otteluaan, joista kolme kotikaukalossaan.

SKA on tehnyt jatkuvasti todella nimekkäitä hankintoja KHL:n näennäisesti enemmän tai vähemmän tiukan palkkakaton alla. Viimeisimpänä lisäyksenä Leo Komarov liittyi ryhmään, mutta edes Uncle Leo ei pystynyt SKA:ta, kun joukkue kärsi 1–3-tappion Lokomotiv Jaroslavlille.

Uusista vahvistuksista huolimatta elämä Pietarissakaan ei ole pelkillä ruusuilla tanssimista. Mikko Lehtonen loukkaantui viikonlopun aikana Leijona-paidassa ja supertähti Nikita Gusevin paluu SKA:han on toistaiseksi ollut nihkeä. Lisäksi myös Joonas Kemppainen on ollut sivussa. Tiivistettynä viime aikoina SKA:n pelaaminen ollut todella tehotonta ja puolustuspäässä joukkue on ollut huolimaton.

KHL

@khl_eng
SKA 1, Polunin 3

First career hat trick for Alexander 🎩🎩🎩

Sibir puolestaan saapuu Pietariin täysin päinvastaisessa vireessä. Koko kauden ylivoimaisesti tehottomin joukkue on iskenyt 29 ottelussa vaivaiset 56 täysosumaa, mutta tästä huolimatta Sibir majailee itäisen konferenssin kuudennella sijalla. Joukkueen maalilla Harri Säteri on äitynyt uskomattomaan vireeseen, mutta Sibir on parantanut otteitaan myös hyökkäyspäässä.

Nimellisesti ja kertoimien valossa ottelusta ennakoidaan SKA:n ylikävelyä. Allekirjoittaneen silmissä Sibirille on jaossa kaikilla mittareilla järkyttäviä ylikertoimia, kun otetaan huomioon joukkeiden viime aikaiset taidonnäytteet. Itse ainakin lähden ottelussa rohkeasti Sibirin kelkkaan ja lapulle raapustetaan Sibir tasoituksella +1.5 maalia.