KHL pe 07.01. klo 16:00

SKA Pietari - Torpedo Nižni Novgorod

Jatkaako Roman Rotenberg voittojen tiellä?

Läntisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan pitävä Pietarin SKA isännöi viimeistä pudotuspelipaikkaa jahtavaa Torpedo Nižni Novgorodia. SKA on viime otteluissaan tykittänyt maaleja liukuhihnalta ja Torpedolta vaaditaan täydellisyyttä hipovaa esitystä, mikäli joukkue meinaa taistella ottelun voitosta.

SKA on napannut pisteitä yhdestätoista edellisestä kolmestatoista ottelustaan. Pietarilaisten vahva vire ja konferenssin kärkipaikka johtivat tietysti ainoaan luonnolliseen jatkumoon eli päävalmentajan vaihtumiseen. Kaikista mahdollista vaihtoehdoista SKA:n penkin taakse nousi omistaja Roman Rotenberg.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kaikesta irvokkuudesta ja skandaalimaisuudesta huolimatta, jota tässä tapauksessa on uskomattoman paljon, SKA nappasi Leo Komarovin johdolla ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajansa alaisuudessa selkein 1–5-lukemin. Nähtäväksi jää miten pietarilainen sirkus pyörii jatkossa uuden tirehtöörinsä johdolla.

Torpedo on voittanut vain yhden edellisestä viidestä ottelustaan. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut täysin tehotonta läpi kauden ja Torpedo onkin raapinut pisteitä puolustuspelinsä kautta. Torpedo kuitenkin yllätti SKA:n kotikentällään alkukaudella pelatussa ottelussa. Tällä kertaa haaste on kuitenkin huomattavasti suurempi, kun joukkue matkustaa Pietariin ja SKA:n on viime kuukausien aikana vahvistanut joukkuettaan merkittävästi.

Kaikesta huolimatta SKA on tällä hetkellä loistavassa vireessä. Joukkueesta löytyy niin paljon taitoa ja leveyttä, että yksi täysi turisti penkin takana ei yksin pysty tätä tosiasiaa poistamaan. SKA on ollut viime aikoina äärimmäisen tehokas, kun samaan aikaan pietarilaisten puolustuspelaaminen on ollut rautaista. Torpedo on puolestaan ollut viime aikoina todella vaisu erityisesti maalinteon saralla. Uhmapelaajat uskoo Rotenbergin jatkavan voittojen tiellä ja lapulle kirjataan SKA:n voitto tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa