KHL su 09.01. klo 17:00

SKA Pietari - TsSKA Moskova

Nöyryyttääkö coach Roman Rotenbergin luotsaama SKA seuraavaksi TsSKA:ta?

Pietarin SKA isännöi TsSKA Moskovaa KHL:n huippuottelussa. Äärimmäisen kovassa vireessä liitävä SKA on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan kuusi. TsSKA on puolestaan esiintynyt viime aikoina ailahtelevaisemmin. Joukkue on voittanut vain kaksi edellisestä viidestä ottelustaan. Kaikesta huolimatta kotijoukkueelle on jaossa äärimmäisen maukasta kerrointa.

Roman Rotenberg jatkoi voittokulkuaan SKA:n penkin takana, kun pietarilaiset nollasivat Torpedo Nižni Novgorodin 3–0-lukemin kotikentällään. Leo Komarov on äitynyt viime aikoina oivaan vireeseen myös pisteiden saralla. SKA:n pelaaminen on ollut vakuuttava kentän molemmissa päissä ja pietarilaiset ovat nousseet takaisin läntisen konferenssin kärkipaikalle. SKA:n hyökkäyspelaaminen on ollut tehokasta ja samaan aikaan joukkue on puolustanut äärimmäisen vakuuttavasti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

TsSKA:n pelaaminen on ollut viime aikoina ailahtelevaista. Edellisessä ottelussaan moskovalaiset olivat suurissa vaikeuksissa Vitjaz Podolskin suomalaistähtien käsittelyssä. TsSKA on löytänyt peliinsä alkukaudella kateissa ollutta tehokkuutta, mutta vastapainona joukkueen puolustuspelaaminen on ollut viime aikoina huolimatonta.

TsSKA oli kotikentällään kauden kahdessa ensimmäisessä joukkeiden välisessä kohtaamisessa selvästi SKA:n niskan päällä. Edellisessä ottelussa SKA oli kuitenkin selvästi TsSKA:n edellä ja viime aikoina pietarilaiset ovat parantaneet otteitaan jatkuvasti, kun taas TsSKA:n tekeminen on ollut vaisumpaa. Uskotaan SKA:n hyödyntävän TsSKA:n epävarmuuden ja lapulle nostetaan SKA:n voitto viime aikaisiin otteisiin nähden maistuvalla kertoimella.

10 euroa pelirahaa