ma 05.04. klo 16:00

SKADE - Anonymo

Pitkässä voittoputkessa oleva SKADE matkalla turnauksen puolivälieriin

Snow Sweet Snow 3 -turnaus jatkuu maanantaina usealla ottelulla. Tänään selvitetään, mitkä joukkueet astelevat jatkoon turnauksen puolivälieriin kutsuttuja huippujoukkueita vastaan. Päivän kolmannessa ottelussa huippuvireessä ja 15 ottelun voittoputkessa oleva SKADE saa vastaansa puolalalaisjoukkue Anonymon. Ottelu alkaa klo: 16:30 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. SKADE on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki, mutta joukkueen oman karttavalinnan parista löytyy silti pelattavaa.

SKADE on viimeisen kolmen kuukauden aikana ollut voittamaton Overpassissa. Kyse ei ole tuurista, sillä joukkue on tuhonnut lähes kaikki vastustajansa suurin kierroseroin. Joukkue on selvästi panostanut kyseiseen karttaan. Sattumalta Overpass onkin Anonymon heikoin kartta, sillä joukkue on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelaamastaan seitsemästä ottelusta voittanut kartassa ainoastaan kaksi ottelua. SKADE on siis suuri ennakkosuosikki kyseiseen karttaan.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

SKADE ei ole yhden miehen joukkue, vaikka kokoonpanosta löytyykin todella taitava AWP-pelaaja Georgi ”SHiPZ” Grigorov. Hän on tietenkin joukkueen parhaiten suorittava pelaaja, kuten kuuluukin, mutta yllätykseksi osoittautuu, että SKADE:n pelaajat suorittavat hyvin tasaisesti. Yksikään pelaaja ei ole tässä turnauksessa negatiivisen ratingin puolella eikä yksi pelaaja selvästikään kanna koko joukkuetta. SKADE on viiden pelaajan joukkue.

Kuitenkin yhdessä kartassa SHiPZ on ollut pysäyttämätön, ja tämä kartta on tietenkin Overpass. Viimeisen kolmen kuukauden aikana SHiPZ on kerännyt itselleen keskiarvolta 1.35 ratingin kyseisessä kartassa. SHiPZ on yksinkertaisesti dominoinut kyseisessä kartassa, joka onkin yksi syy SKADE:n loistavalle voittoputkelle. Viimeksi joukkueiden kohdatessa Overpassissa, voitti SKADE ottelun lukemin 16-9.

Ottelun karttavalinnat voi vilkuilla HLTV:n ottelusivulta juuri ennen ottelun alkua.