CS ti 25.01. klo 16:00

SKADE - Apeks

Titaanien taisto – SKADE vs Apeks!

Puolassa bootcampilla oleva SKADE saa tiistaina vastaansa Apeksin uuden viisikon. Joukkueet kohtaavat Pinnacle Winter Series -turnauksen parissa, jossa joukkueet ovat Swiss-systeemillä pelattavassa turnauskaaviossa 1-0 -tilanteessa. Turnauksessa eteenpäin etenee kolmella voitolla, ja puolestaan ulos tippuu kolmella häviöllä. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, kuten tämäkin klo: 16:00 alkava ottelu.

SKADE on kertoimien valossa ennakkosuosikki täysin ansaitusti. Joukkue on ollut huomattavasti pidempää yhdessä, ja on näyttänyt selvästi vahvemmalta. Bulgarialaisjoukkue on tälläkin hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa, jonka aikana joukkue on kaatanut mm. GamerLegionin ja Wisla Krakowin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

SKADE:n karttavalikoima on osoittautunut todella vahvaksi, sillä Vertigo on pitkälti ainoa kartta Ancientin mukana, jossa SKADE:n peli ei kulje aivan niin kuin pitäisi. Ancientissakin joukkue on tosin parantanut hurjasti.

Apeksin karttavalintana tuskin nähdään näistä kumpaakaan, sillä SKADE poistaa Vertigon, ja Ancientissa Apeksin peli ei ole näyttänyt kovinkaan vakuuttavalle. Apeks poistaa itse varmastikin Nuken, jolloin joukkue voisi valita esimerkiksi Miragen, mikä on tilastollisesti Ancientin ja Vertigon jälkeen SKADE:n heikoin kartta 55% voittoprosentilla. Apeks on pelannut kartassa neljä ottelua, joista joukkue on hoitanut kolme.

SKADE saa omaksi kartakseen hyvinkin suvereenisti joukkueelle kääntyvän Infernon, jolloin kolmas kartta on hyvinkin todennäköinen.

10 euroa pelirahaa