CS to 21.10. klo 14:30

SKADE - forZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isot panokset SKADE:lle – vastassa lapsen kengissä oleva forZe

Dreamhack Open November -turnaus pelataan ensi kuussa heti major-turnauksen jälkeen. Meneillään on turnauksen suljetut karsinnat, joissa kaksi turnaukseen etenevää joukkuetta on jo selvitetty. Jäljellä on enään alempi bracketti, jossa on jaossa vain yksi paikka ensi kuun turnaukseen neljän joukkueen kesken. Alemman bracketin välieräottelut starttaa tänään, torstaina klo: 14:30, ja niiden voittajat etenevät alemman bracketin finaaliin.

Bulgarialaisjoukkue SKADE kohtaa välieräottelussa kokoonpanoaan päivittäneen forZe:n, jonka kertoimet on asetettu todella korkealle ottaen huomioon, että joukkue pelaa ensimmäisiä otteluita kahden uuden pelaajan kanssa. Kaksi pelaajaa vaihdettuaan menee koko pelikirja täysin uusiksi, ja yleensä kemioitakin pitää hakea useita viikkoja – ellei jopa kuukausia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

SKADE on selvä ennakkosuosikki otteluun myös karttavalikoiman suhteen. Joukkue poistaa tilastollisesti heikoimman karttansa Nuken, kun forZe puolestaan poistaa Vertigon. SKADE saa täten valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin, missä uuden joukkueen on hyvin hankala pelata yhteen. SKADE on voittanut Overpassissa yli 60% viimeisen kolmen kuukauden aikana pelaamistaan otteluista, joka tekee Overpassista joukkueen toiseksi parhaan kartan.

ForZe tähtää varmasti oman karttavalintansa suhteen Ancientiin, joka on SKADE:n heikoin kartta. Bulgarialaisjoukkue on parantanut otteitaan viime aikoina voittaen Fiendin, GamerLegionin sekä GORILLAZ:n häviten ainoastaan DBL PONEY:lle jatkoajalla. Ottelu SKADE:n ja forZe:n välillä pitäisi olla selvää kauraa ennen kuin se alkaakaan, jonka vuoksi matsia lähestytään vedonlyönnin kannalta uhmakkaasti.

FORZE Esports

@forzegg
The waiting has been short. Today we welcome Eugene “Norwi” Ermolin, who joined Forze CS:GO roster as a player, as well as the new head coach – Artem “Fierce” Ivanov.

📰Full statement:
forze.gg/norwi-and-fier…