CS pe 18.03. klo 11:00

SKADE - KOVA

KOVA saa todella vahvan vastuksen – pystyykö joukkue haastamaan SKADE:n?

Perjantai käynnistetään Counter Striken puolella Pinnacle Cup 3 -turnauksen Stage 2:lla. Suomalaisjoukkue KOVA onnistui kipuamaan kyseiseen stageen asti, ja on täten perjantaina klo: 11:00 alkavassa ottelussa pelaamassa bulgarialaisjoukkue SKADE:a vastaan. KOVA on kieltämättä suuri altavastaaja, mutta fakta on se, että joukkueen viime aikaisten otteiden perusteella KOVA:lle tarjottu kerroin on selvä ylikerroin.

KOVA saapuu otteluun voittoputkessa. Joukkue on nirhannut norjalaisjoukkue 777:n, ruotsalaisjoukkue Savagen sekä ison nipun muita suomalaisjoukkueita. KOVA näyttäisi olevan nimensä mukaan kovassa vireessä eikä kertoimet ole ottaneet huomioon joukkueen voittoputkesta aiheutuvaa confidence-piikkiä. KOVA on nimittäin ennenkin todistanut pystyvänsä haastamaan SKADE:n tasoisia joukkueita.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

KOVA tulee otteluun lähdettäessä poistamaan Dust 2:n, kun SKADE puolestaan poistaa Vertigon. KOVA saa tällöin valittua omaksi kartakseen Nuken, missä joukkue ei ole hävinnyt peliäkään viimeisen kolmen kuukauden aikana. Nuke on yksi SKADE:n heikoimmista kartoista, ja KOVA:n vahva pelityyli voi hyvinkin yllättää bulgarialaisjoukkueen. Pääbetsinä otteluun painetaankin KOVA:n karttavoittoa.

SKADE saa omaksi kartakseen Overpassin tai Infernon. Kummassakaan KOVA:lla ei pelillisesti eikä tilastollisesti pitäisi olla mitään mahdollisuuksia, jonka vuoksi ottelun ratkaisu KOVA:n karttavoiton jälkeen menisi kolmanteen karttaan. Kolmanneksi kartaksi jää KOVA:n karttapoiston jälkeen joko Mirage tai Ancient, missä molemmissa KOVA pystyy haastamaan alemman tason joukkueita melko vahvasti.

10 euroa pelirahaa