ke 20.10. klo 14:30

SKADE - Sinners

Sinners vahvoilla karttavalikoiman turvin

Dreamhack Open November -turnauksen suljetut karsinnat starttaavat tänään, keskiviikkona 20.10. Mukana on kahdeksan joukkuetta, joista kolmelle on tarjolla pääsylippu ensi kuussa pelattavaan Dreamhack Open -turnaukseen. Turnauksessa on palkintopotissa 100 000 dollaria, ja mukana on monia huippujoukkueita, mikä tekee turnauksesta erittäin tärkeän monille karsinnoissa pelaaville joukkueille.

Tsekkiläisjoukkue Sinners saa avausottelussaan vastaansa bulgarialaisjoukkue SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 14:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. SKADE on viime aikoina ollut suurissa vaikeuksissa oman pelinsä kanssa eikä tuloksiakaan ole tullut. Joukkue on neljän ottelun tappioputkessa, joka ei näytä hyvältä näitä karsintoja ajatellen.

🔥🔥🔥 VALUEE: 1 EGEN TALLETUKSELLA 100 ILMAISKIEKKAA!

Tällä tarjouksella saat rullata eurolla 100 pyöräytystä Vinnerillä.

Talleta 1€ koodilla VINNERI ja kiekat ovat sinun! Nyt on eurolla valueta!

OTA 100 KIEKKAA TÄSTÄ

Sinners on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki päivän otteluun. Joukkue tulee poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n, kun SKADE puolestaan poistaa varmastikin Nuken. Tällöin Sinners saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin, jossa joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun viimeisen kolmen kuukauden aikana. Ancient on kautta sen olemassaolon ollut heikko kartta SKADE:lle ja erinomainen Sinnersille.

SKADE tähtää oman valintansa varmastikin Mirageen, jolloin kolmantena karttana nähtäisiin hyvin todennäköisesti Inferno. Sinnersin pitäisi näillä kartoilla hoitaa ottelu ehdottomasti nimiinsä, sillä edes hyvässä formissa olevan SKADE:n ei tulisi voittaa Sinnersiä sekä Infernossa, että Ancientissa.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %