CS ma 06.06. klo 20:00

SKADE - Sprout

lauNX todella kovassa iskussa

Uusi viikko aloitetaan IEM Dallasin jälkeen terävästi. Maanantaihin on valikoitunut viisi betsattavaa CS-ottelua, joista neljäntenä käsittelyyn SKADE:n ja Sproutin välinen BO3-kamppailu Republeaguen karsinnoissa. Ottelu starttaa klo: 20:00.

SKADE on ollut isossa lirissä viime aikoina pelaamissaan otteluissa. Joukkue ei ole saanut aikaiseksi tuloksia, ja kun vastaan asettuu todella kuumassa iskussa oleva Sprout, on asetelmat vähintäänkin herkulliset. Sprout nappasi kokoonpanoonsa todella lupaavan romanialaispelaaja Laurentiu “lauNX” Tarlean, joka on kenties mekaanisesti yksi taitavimmista nuorista lupauksista, mitä pelillä on tällä hetkellä tarjota.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sproutin tulokset ottivat harppauksen ylöspäin välittömästä lauNX:n liittymisen jälkeen. Herra on onnistunut painamaan Sproutissa pelaamissaan otteluissa käsittämättömiä tuloksia pelaten jatkuvasti yli 1,20 ratingillä. Kyseessä on todella lahjakas pelaaja.

Sprout saa poistettua Nuken. SKADE poistaa Vertigon, jolloin Sprout varmastikin valitsee omaksi kartakseen Ancientin. SKADE saattaa valita omaksi kartakseen Miragen, jolloin Dust 2 tai Inferno pelattaisiin kolmantena karttana. Pienellä panostuksella Sproutin kyytiin, sillä mikäli lauNX jatkaa virettään, on slumpissa olevalla SKADE:lla paljon tekemistä ottelun voittamiseksi.

10 euroa pelirahaa