CS ma 14.03. klo 10:00

SKADE - Wisla Krakow

SKADE:lle yllättävän kovaa kerrointa tarjolla aamun ottelussa!

Pinnacle Winter Series jatkuu maanantaina neljän ottelun voimin. Turnauksessa on aloitettu pudotuspelit, joiden maanantain ensimmäisessä ottelussa bulgarialaisjoukkue SKADE saa vastaansa puolalaisjoukkue Wisla Krakowin. Ottelu alkaa klo: 10:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

SKADE on ehdottomasti suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkue on pelannut loistavasti viime aikoina voittaen monia huippujoukkueita. Ainoa harmillinen epäonnistuminen joukkueelta tapahtui PGL Major Antwerp -turnauksen avoimissa karsinnoissa, mistä joukkue ei päässyt läpi neljästä yrityksestä huolimatta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kyseiseen suoritukseen ei pystynyt myöskään Wisla Krakow, jonka yritykset olivat huomattavasti heikompia kuin SKADE:n. Vain kaksi kertaa karsintojen RO16-vaiheeseen päässyt Wisla Krakow oli tasonsa puolesta kaukana majoreilta eikä joukkueen peli ole muissakaan otteluissa näyttänyt kovinkaan lupaavalta.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, jonka ansiosta Vertigo varmastikin “floatataan” toiselle poistokierrokselle tai jopa kolmanneksi kartaksi. SKADE poistaa ensimäisenä varmastikin Miragen, kun Wisla Krakow puolestaan poistaa todennäköisesti Overpassin. SKADE valitsee omaksi kartakseen Infernon – Wisla puolestaan Nuken. Kolmanneksi jää joko Vertigo, mitä kumpikaan joukkue ei pelaa tai huomattavasti suuremmalla todennäköisyydellä esimerkiksi Dust 2 tai Ancient.

10 euroa pelirahaa