EM-karsinnat ti 28.03. klo 21:45

Skotlanti - Espanja

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Espanjalle tulee hiki Glasgow’ssa! Valuet isäntien puolella!

EM-karsintojen lohko A:ssa 3-0-voitoilla urakkansa aloittaneet Skotlanti ja Espanja kohtaavat tiistaina Hampden Parkilla. Avauskierroksen lopputulokset mairittelivat hieman molempia, mutta toki voitot ansaittiin kiistatta. Espanja lähtee isona suosikkina tiistaihin, mutta helppoa peliä ei välttämättä ole tulossa Luis de la Fuenten suojateille.

Steve Clarke joutuu tiistain otteluun ilman loukkaantunutta Che Adamsia, jonka tilalle kokoonpanoon tuli Heartsia edustava Lawrence Shankland. Alkuperäisestä ryhmästä putosivat lasarettiin myös Jack Hendry ja Anthony Ralston. Espanjan joukkueessa ei ole sen sijaan Norja-ottelun jälkeen tuoreita loukkaantumisuutisia. Valmiiksi olivat toki sivussa jo esimerkiksi Pedri ja Gerard Moreno.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Scotland National Team

@ScotlandNT
Watch back all the goals from our 3-0 victory over Cyprus below ⚽️ ⚽️ ⚽️

#SCOCYP


Skotlanti saa taatusti virtaa Hampden Parkin fanaattisesta kotiyleisöstä, joten ottelusta voidaan povailla Espanjalle kaikkea muuta kuin helppoa. Erikoistilanteet ja vastaiskut tulevat olemaan isäntien aseena ja puolustettaessa viiden miehen alakerran voi odottaa pitävän kohtuullisen hyvin, kun Espanja etsii vielä eri murtautumismalleja uuden valmentajansa alaisuudessa.

Painetaan vetolipukkeelle tiistaille Skotlantia +1:n aasialaisella tasoituksella eli niukka vierasvoittokin vielä palauttaisi panokset. Vaikka Norja voi hyvin olla Espanjan ohella lohkon toinen suora jatkaja, voidaan Hampden Parkia silti pitää etukäteen spanskeille potentiaalisimpana paikkana pistemenetyksille. Jos pallo pomppii sopivasti ja skotit saavat hengen päälle, on kotivoittokin mahdollinen!