Nations League la 24.09. klo 21:45

Skotlanti - Irlanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uskomaton rytminmuutos! Hurjasteleeko Steve Clarken miehistö taas voittoon?

Skotlanti nappasi todella tyylikkään kotivoiton Ukrainaa vastaan keskiviikkona, eikä joukkueen pelaamisessa ollut kipukohtia. Tämä oli eriskummallinen parannus, sillä esimerkiksi maalinteko aiemmissa matseissa oli ollut melkoista tervanjuontia. Nyt on oiva mahdollisuus esitellä potentiaalia Kansojen liigassa, kun MM-kisapaikka meni sivusuun. Nähtävästi Steve Clarkella on vielä kaneja hatussaan.

Tässä maaotteluikkunassa ilman kapteeniaan Andrew Robertsonia operoiva Skotlanti onnistui Ukrainaa vastaan ensiluokkaisesti. Emme voi täysin tietää, mitä Clarke pelaajistolleen puoliajalla syötti, mutta isäntä oli keskiviikkona täysin ylivertainen toisella jaksolla. Kun pelikellossa oli 60 minuuttia, alkoi olla selvää, että kohta helisee. Rytminmuutosta kuvastaa, että jälkimmäisellä puoliajalla paikkoja olisi ollut vaikka kuuteen tai seitsemään osumaan, mutta avausjaksolla niitä ei juuri nähty. Matsi päättyi lopulta 3–0-kotivoittoon.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Aston Villan John McGinn laukoi 1–0-maalin ja super substitute Lyndon Dykes onnistui suhteellisen identtisesti kahdesta kulmapotkusta peräkkäin. QPR:n miehen maalit tulivat melko puskista, mutta hienoja ja itseluottamusta ruokkivia onnistumisia koko joukkueelle. Skotlannin toisen puoliajan esitys ei ollut missään nimessä Ukrainan huonoutta, mikä lupaa vaarallisia aikoja Irlannille seuraavassa kamppailussa.

Scotland National Team

@ScotlandNT
Big challenges 💪
Super subs 🙌
Victory 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Here are your #ScotlandHQ View highlights 🎥 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

#SCOUKR

Skotlanti sai Ukraina-matsin toisella jaksolla sellaisen höökän päälle, ettei ole Glasgown maajoukkueareenalla hetkeen nähty. Nyt joukkue pääsee pelaamaan toistamiseen kotiyleisönsä edessä ja vieläpä heiveröisempää Irlantia vastaan. Vierailla maalivahti Caoimhin Kelleher sekä Darragh Lenihan ovat varmuudella sivussa, eikä joukkueen esiintyminen Kansojen liigassa ole vakuuttanut.

Clarken miehistöllä on tässä ottelussa oiva mahdollisuus revanssiin, sillä se hävisi kesäkuussa Dublinissa lopulta 3–0-numeroin. Ukraina-esitys oli kuitenkin niin vahva, ettei tässä vaiheessa ole varaa ottaa kupongille mitään muuta kuin kotivoittoa. Kerroinasettelu miellyttää silmää, kun Skotlannin voitolle on jaossa peräti tuplapalautus – ja alla olevilla ohjeilla tupla saadaan vielä tuplattua!

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Skotlanti” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,10 (2 x 2,05).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 410€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 205€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!