EM-karsinnat su 19.11. klo 21:45

Skotlanti - Norja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Norja on hampaaton! Haalandin lisäksi sivussa myös La Liga -tykki ja Arsenal-kapteeni

Suurin uutinen Skotlannin ja Norjan sunnuntaisen EM-karsintakohtaamisen alla on Erling Haalandin loukkaantuminen. Manchester Cityn supertähti ei ole matkustanut joukkueen mukana vieraskamppailuun, mikä on tuloksentekomahdollisuuksia ajatellen valtava takaisku norjalaisille. Kaiken kukkuraksi myös Arsenalia kipparoiva Martin Ødegaard on sivussa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Jos Norjan karsinnat ovat menneet penkin alle, samaa ei voi sanoa Skotlannista. Steve Clarken miehistö on ainoastaan kaksi pistettä Espanjaa perässä ja matkaa loistavan suorituksensa ansiosta EM-kisoihin. Vieraiden terävin kärki esimerkiksi Haalandin ja Ødegaardin puuttuessa on syöty eikä se todellakaan häikäissyt kotonaan pelaamassaan harjoituskamppailussa Färsaaria vastaan viime torstaina.

Scotland National Team

@ScotlandNT
Whatever the weather 🌧️

#SCOGEO

Edellä mainitun tähtikaksikon vanavedessä myös La Ligassa Villarrealin paidassa mukavasti alkukaudella viimeistellyt Alexander Sørloth on sivussa hyökkäyspäästä, joten Jørgen Strand Larsen ja todennäköisesti myös FC Kööpenhaminassa pelaava Mohamed Elyonoussi nähdään vieraiden avauskokoonpanossa. Ensin mainittu profiloituu pääasiassa laitapelaajaksi ja Elyonoussi on puolestaan parhaimmillaan hyökkäyksen taustalla. Nyt kaksikko vaikuttaisi olevan norjalaisittain paras toivo tehoille.

Vieraiden miehistö tähän kamppailuun ei vakuuta. Skotlanti marssittaa parhaan mahdollisen puolustuksensa kotinurmelleen, jolla se ei ole näissä karsinnoissa päästänyt ensimmäistäkään maalia. Lohkon parasta joukkuetta Espanjaa vastaan Clarken miehistö nappasi kotikamppailussaan 2–0-voiton. Maaliero kolmen tähänastisen kotikamppailun osalta kokonaisuudessaan osoittaa lukemaa 11–0. Norja on sunnuntaina hampaaton ja Skotlanti pitää nollan jälleen kerran, joten tiketille lätkäistään vieraiden kautta alle 0,5 maalia (Norja yhteensä – alle 0,5).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Norja yhteensä – alle 0,5 kertoimella 2,64.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.