pe 07.06. klo 21:45

Skotlanti - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännillä jo kisat mielessä – ja lilliputtikin kiusasi! Huuhkajilla on sauma!

Ikävä kyllä Huuhkajien rooli kesällä 2024 on toimia sparraajana EM-kisoihin valmistautuville joukkueille. Perjantaina vierasottelu pelataan Skotlannissa, joka teki karsinnoissa kovan tempun ja jätti Erling Halandin tähdittämän Norjan rannalle. Skotit eivät ole eurooppalaisen mittapuun mukaan mikään monsterijoukkue, mutta Huuhkajat saavat oikein mukavan ottelun hienolla tunnelmalla.

On huoletonta betsailla ilman riskiä – Winnerz!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Skotlannin viime puristus kisoihin alkoi treenimatsilla Gibraltaria vastaan. Fanit eivät varmasti ilahtuneet, että 2-0 voittoon päättyneen ottelun avaustunti kärvisteltiin ilman maalia lilliputtimaata vastaan. Joka tapauksessa pääkäskijä Steve Clarke on nostanut skottien profiilia, vaikka viime kuukausien tulokset ovat olleet kehnoja. Illan isännillä on Andrew Robertsonin, Kieran Tierneyn ja John McGinnin kaltaisia laatupelaajia riveissään. Viime mainittu saanee huiliaikaa pelattuaan Gibraltaria vastaan täydet minuutit.

Portugalissa nähtiin ikävällä tavalla, millainen välimatka Suomella on tällä hetkellä maanosan kärkimaihin. Portugalilaiset tekivät ottelussa lähes mitä lystäsivät, ja ilman toisen puoliajan Teemu Pukki -showta lukemat olisivat olleet murheelliset. Venezian Serie A-nousun takuumiehet Joel Pohjanpalo ja Jesse Joronen liityivät viikolla maajoukkueryhmään. Sen sijaan Anssi Suhonen sai Portugalia vastaan osumaa, jonka vuoksi mies ei ole perjantaina mukana.

Skotlanti on kotinurmellaan suosikki, mutta Huuhkajilla on mahdollisuutensa. Gibraltar-matsin lisäksi Skotlannilla on heikko talvi alla. Aatokset voivat olla jo kisoissa, jolloin Suomella on iskun paikka. Tämä voi olla Rive Kanervan viimeinen ottelu joukkueen peräsimessä, joten joukkue varmasti haluaa pelata valmentajalleen. Otetaan vetoihin Huuhkajia tasoituksella – kyseessä on klassinen ristikakkonen.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Suomi +0.5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.