ke 19.06. klo 22:00

Skotlanti - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Avausmatsissa mahalasku ja vastustaja on iskussa! Ei hyvältä näytä!

Skotlanti ja Sveitsi lähtevät EM-lohkon toiseen otteluun varsin erilaisista lähtökohdista. Skotit joutuivat Saksan pesuun ja linkoukseen kisojen avauspelissä. Sveitsiläiset puolestaan suoriutuivat mainiosti Unkarista: voitto tuli täysin ansaitusti. Paineet tässä ottelussa ovat Skotlannilla, sillä toinen tappio suistaisi joukkueen suoraan kuilun partaalle. Käkikellomiehet voivat lähteä otteluun huomattavasti vapautuneemmissa tunnelmissa.

Novibetilla taas toppi! Tutustu ja rekkaa – lue lisää alta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Skotit ottivat Saksalta käkeen kovin lukemin 5-1. Skotlannin ainokainen syntyi saksalaisten omasta maalista. Omin voimin Ylämaan ylpeys ei onnistunut luomaan minkäänlaista vaaraa koko pelin aikana. Peli meni lopullisesti pipariksi ensimmäisen jakson lopulla, kun Ryan Porteous lensi suoralla punaisella kortilla pihalle. Puolustaja huilaakin tämän matsin. Skotlanti ei ole hetkeen loistanut kansainvälisillä areenoilla, joten hieman vaikeaa menestykseen uskominen on nytkin.

Sveitsi oli Unkaria vastaan sen verran suvereeni, että toisella jaksolla nosti jalkaa kaasulta. Mukavan comebackin maajoukkueeseen tehnyt Breel Embolo päästi lisäajalla sveitsiläiset piinasta. Rossocrociati näyttää olevan mainiossa iskussa, ja Skotlantia vastaan on erinomaiset mahdollisuudet varmistaa pääsy jatkopeleihin. Kokoonpanossa on pientä säätöä, sillä parilla pelaajalla on pikkuloukkeja.

Pikainen katsastus vetomarkkinoille näyttää, että toppikertoimen Sveitsille saa Novibetilta. Kerroin on makea, ja se kelpaa mainiosti. Novibetille kannattaa avata tili, sillä markkinatoppeja on tasaiseen tahtiin.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Sveitsi haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.