MM-karsinnat 2022 ma 15.11. klo 21:45

Skotlanti - Tanska

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rikkooko Skotlanti täydellisesti pelanneen Tanskan hävyttömän voittokimaran MM-karsinnissa?

Tanska on pelannut huikealla tasolla MM-karsinnoissa ja se on kisapaikkansa ja lohkovoittonsa jo varmistanut. Vastaavasti Skotlanti on varmistanut vähintäänkin jatkokarsintapaikkansa, mutta sillä panosta yhä riittää – joukkueella on yhä rahkeita yltää korkealle lohkokakkosten vertailussa. Vierailija päästi tällä maaottelutauolla ensimmäistä kertaa maalin näissä karsinnoissa – ironista kyllä, kahdeksan ottelun nollapeliputki katkesi Färsaarten iskettyä osuman tanskalaisten verkkoon.

Vierailija on voittanut kaikki yhdeksän MM-karsintaotteluaan maalierolla 30–1. Edellisessä ottelussaan joukkue joutui antautumaan ensimmäistä kertaa, kun pallo löysi tiensä Kasper Schmeichelin ohitse 3–1-voitossa Färsaarista. Skotlanti puolestaan kaatoi tämän maaottelujakson avausottelussaan Moldovan vierasnurmella lukemin 0–2.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä on ollut vahvassa vedossa viime aikoina ja kaatanut vastustajansa viidessä karsintakamppailussa peräkkäin pelaten peräti neljä nollapeliä. Kotijoukkueella riittää vielä panostakin, kun jatkokarsinnat lähestyvät ja lohkokakkosia vertaillaan. Tanskan ilmiömäisestä vireestä huolimatta on puhdasta faktaa, että isäntä saa etua siitä, ettei vierailla enää suurempaa panosta ole.

Glasgowssa pelaamissaan kotiotteluissa Skotlanti on ollut vahva, mutta Tanskaa vastaan maalinteko ei ole helppoa. Scott McTominay lienee sivussa, minkä lisäksi Moldova-kamppailussa maalin tehnyt Noah Patterson puuttuu isäntien vahvuudesta pelikieltonsa vuoksi. Vierailla ei ole pelaajatilanteessaan muutoksia, vaan Kasper Hjulmand voi kokeilla ilman paineita haluamiaan kombinaatioita – ylimääräisiä lepuutuksia ei ole kuitenkaan tanskalaisittain nähty, joten luultavimmin joukkue lähtee Skotlannissakin liikenteeseen lähes kovimmalla mahdollisella miehistöllään.

Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto tasapeli ei vetoa -markkinassa. Skotlanti pääsee kotiyleisönsä eteen melko paineettomassa tilassa, mutta se tarvitsee voittoa enemmän kuin vierailija. Tanskalle lohkokakkonen on kovin mahdollinen haastaja tässä lohkossa. Panostuksessa ei lähdetä mopolla moottoritielle, mutta lihaa läväytetään sopivasti luiden ympärille – kerroin on melkoisen maistuva.