MM-karsinnat 2022 ke 01.06. klo 21:45

Skotlanti - Ukraina

Viekö matka MM-kisoihin yli kahden vuosikymmenen tauon jälkeen? Skotlanti ei anna armoa edes Ukrainalle!

Skotlanti on lähellä jymypaukkua, kun MM-kisapaikkaan vaadittaisiin enää kaksi voittoa. Lykätty Ukraina-kamppailu päästään vihdoin pelaamaan ja sinipaidat pääsevät Glasgowssa kotiyleisönsä eteen. Erinomaisesti alkulohkossa pelannut isäntä hävisi vain kerran alkulohkossaan ja se voisi olla tulevassa matsissa suurempikin ennakkosuosikki. Ukraina saa toki sympatiat, mutta mitään armopaloja ei ole tiedossa.

Viimeksi 24 vuotta sitten MM-viheriöillä pelannut Skotlanti on päässyt upeilla esityksillään todella lähelle kisapaikkaa. Qatarin kekkereihin pääseminen on enää kahden voiton päässä. Alkulohkovaiheessa joukkue hävisi ainoastaan kerran, voitti seitsemän ottelua ja pelasi peräti kuusi nollapeliä. Joukkueen puolustuspermanentti on todella vahva ja Steve Clarken kollektiivi on paperilla varsin kilpailukykyinen. Tulevassa ottelussa vastaan tulee Ukraina, jonka ympärillä on isompia kysymysmerkkejä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Alkulohkovaiheessa Ukraina oli ailahteleva, eikä karsintamatkaa tähän vaiheeseen ole tasaisuudella pilattu. Marraskuussa päättyneessä alkulohkossa joukkue on myös pelannut edellisen kunnollisia otteluita, joten tauko on ollut pitkä. Toukokuussa miehistö pelasi muutamia harjoitusotteluita seurajoukkueita vastaan, mutta tuntuma yhteispelaamisessa on silti jonkinasteinen kysymysmerkki.

Skotlanti voisi olla suurempikin ennakkosuosikki kotiotteluunsa. Clarken miehistö suoritti alkulohkossa loistavalla varmuudella ja se on myös paperilla ukrainalaisia vahvempi. Jos voitto Ukrainaa vastaan irtoaa, on seuraava haaste tiedossa jo lauantaina – ultimaattisessa karsintafinaalissa vastaan asettuisi rakas vihollinen Wales. Pelivalinnaksi keskiviikkona maistuu kotivoitto (1×2) – Skotlanti on parempi, eikä se jakele mitään armopaloja.

10 euroa pelirahaa