EM-karsinnat to 16.11. klo 21:45

Slovakia - Islanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herkkukerrointa tarjolla kotijoukkueelle Bratislavan illassa! Jyrääkö Slovakia kisoihin?

EM-karsintojen J-lohkossa on vielä yksi kisapaikka jaossa ja Slovakia yrittää tämän napata kynsin hampain itselleen torstaina Bratislavassa. Vieraaksi tulevalla Islannilla on vielä teoreettiset saumat suoraan kisapaikkaan, mutta todennäköisesti Slovakia kuitenkin pitää pintansa, kun piste-eroa takaa-ajajiin on mukavasti.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 25 egen ilmaisvedon pelkällä talletuksella!

Islannin karsintarupeama lähti käyntiin maaliskuussa surkeissa merkeissä ja ensimmäisistä viidestä pelistä napattiin vain yksi voitto – lopuista neljästä ei otettu edes tasapeliä. Nyt alla on kolme tappiotonta peliä ja kasassa on kymmenen pistettä. Viimeisellä kierroksella kohdataan vielä Portugali vieraissa, joten huomattavasti suoraa kisapaikkaa todennäköisempää on, että Islanti selviää kisoihin jatkokarsintojen kautta.

The International Window

@windowintlpod
Slovakia 🇸🇰 will look to secure #EURO2024 qualification this month.

Matúš Kmet’ (AS Trenčin) gets his first callup!


Slovakialta on sivussa marraskuun karsintapeleistä Matús Bero, Adam Zrel’ák sekä Martin Valjent. Lukás Haraslínin paluu on Francesco Calzonalle taatusti mieluinen asia, mutta Peter Pekarík sekä Patrik Hrosovský kärsivät pelikieltoja. Islannilta Hördur Magnússon kärsii pahasta polvivammasta, ja sivussa ovat myös Gylfi Sigurdsson ja Mikael Anderson.

Lämätään lapulle Slovakian suoraa voittoa. Islanti laittaa tietysti urhoollisen taistelun pystyyn, mutta tuskin tämä on pisteille riittämässä. Slovakia on pelannut aivan kelpo karsintarupeaman ja rosteri on sen verran hyvässä terveystilanteessa, että kotimenestystä tässä on agendalla.

25€ ilmaisveto pelkällä talletuksella!

Yugibet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla pääset lunastamaan 25€ ilmaisvedon ensimmäisellä talletuksella. Tämä kannattaa siis ehdottomasti käydä poimimassa takataskuun!

Toimi näin:

1. Siirry Yugibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.