Jääkiekon MM ma 15.05. klo 16:20

Slovakia - Kanada

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kanada on huipputehokas, eikä Slovakian alakerta tule kestämään sitä!

Slovakian ja Kanadan kisat ovat alkaneet melko eri tyyleillä: Slovakia on paininut läpi kaksi hyvin tasaista ottelua, joista jälkimmäisessä tuli myös turnauksen avausvoitto. Kanada puolestaan on ottanut kaksi helppoa voittoa. Meno on ollut sangen odotettua, sillä Slovakian kuuluu Latviassa pelattavan lohkon keskikastiin, kun Kanada on puolestaan ansaittu ennakkosuosikki tämän lohkon puolella.

Slovakian peli Tshekkiä vastaan alkoi hyvin kuumasti, ja Mislav Rosandic lensi polvitaklauksen vuoksi pihalle. Slovakia ei aivan onnistunut naapurin kaatamisessa, mutta Latviaa vastaan Slovakia vei jatkon kannalta tärkeän ottelun niukasti nimiinsä. Kanada-ottelu ei kuulu Slovakian pääotteluihin, sillä sen tärkeämmät vastukset ovat niitä, jotka pyrkivät Slovakian lailla jatkopeleihin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Hockey Canada

@HockeyCanada
GAME OVER! Two in a row. 🇨🇦 🇸🇮

MATCH TERMINÉ! Deux victoires de suite. 🇨🇦🇸🇮

💻 hc.hockey/NMTBlog0514
💻 hc.hockey/CMMBlogue0514

#IIHFWorlds | #MondialIIHF

Kanadan meno on kahdessa ensimmäisessä ottelussa ollut todella letkeää, eikä Latvialla sen paremmin kuin Sloveniallakaan ollut kanadalaisia vastaan loppujen lopuksi mitään sanomista. Tosin Slovenia sinnitteli johdossa toisen erän alkuun asti, mutta sen jälkeen Kanada osoitti vahvuutensa, ja nakutteli tarvittavat osumat, ettei voittoa tarvinnut loppujen lopuksi edes jännittää. Puolustaja MacKenzie Weegar on kahden ottelun jälkeen koko kisojen pistepörssin johdossa.

Slovakian lähtökohtaisesti kevyehkö alakerta on pärjännyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa varsin hyvin, mutta Kanadaa vastaan se joutuu koville. Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa, ja lähtökohtaisesti tässä ottelussa maaleja voidaan nähdä enemmänkin. Siispä vedoksi kelpaa overi, ja se napataan Galaksinolta mahtavan avaustarjouksen kanssa.

Näin teet tällä vedolla 47,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ overille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 5.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.