Jääkiekon MM ma 16.05. klo 16:20

Slovakia - Kanada

Jatkaako Kanadan hyökkäys vastustajien murskaamista?

Maanantaina MM-kisat jatkuvat Slovakian ja Kanadan kohtaamisella. Kanadalla on tänä vuonna kasassa hurjan laadukas joukkue, ja Slovakia lähtee matsiin täytenä altavastaajana. Kanadan pelissä on kuitenkin näkynyt pieniä heikkouksia, mikä tarjoaa hyvän vetopaikan maalimäärän osalta.

Kanadan hyökkäys on ollut tähän mennessä todella tehokas. Ensin kanukit voittivat Kanadan 5-3 ja seuraavaksi Italian 6-1. Tehoja Kanada on saanut todella laajalta rintamalta, mikä ei ole yllätys, kun laadukasta joukkuetta katsoo. Kanadalla on 11 pelaajaa, joilla on jo kasassa kaksi tehopistettä tai enemmän. Valitettavasti joukkueen maalivahtipeli ei ole toiminut ihan yhtä hyvin. Chris Driedger ja Logan Thompson ovat selvästi joukkueen heikoin lenkki. Puolustuspeli ei muutenkaan aina maistu. Italiakin sai hurjan määrän laatupaikkoja Kanadaa vastaan ja olisi paremmalla viimeistelyllä voinut iskeä kolme häkkiä enemmänkin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Slovakian tasoinen joukkue antaa varmasti ison haasteen Kanadan löperölle puolustuspelille. Joukkueen vastahyökkäyspeli ja härkämäisesti raatava duunarihyökkäys voi hyvinkin olla pahinta mahdollista myrkkyä selkä suorana pelaaville kanadalaisille. Emme sentään usko, että Slovakialla olisi hyvät mahdollisuudet matsin voittoon. Sen sijaan on hyvin realistista, että Slovakia pystyy pari maalia iskemään Kanadan verkkoon ja se on vedon kannalta olennaisinta.

Pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Kanadan hyökkäys on ollut liekeissä, mutta toistaiseksi puolustaminen ei ole oikein kiinnostanut. Joukkueen maalivahtiosasto on myös koko ryhmän selvä heikkous. Slovakian tasoinen joukkueen pitäisi pystyä iskemään pari maalia Kanadan verkkoon, ja kanukkien tulinen hyökkäys hoitaa loput.

10 euroa pelirahaa