su 19.05. klo 21:20

Slovakia - Latvia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Latvian kisakone on hyytymässä – tuleeko jälleen rumasti takkiin?

Jääkiekon MM-kisojen osalta sunnuntaina on luvassa neljän ottelun kierros ja illan myöhempien otteluiden joukosta löytyy Lohko B:n kohtaaminen Slovakian sekä Latvian välillä. Kumpikin joukkue on pelannut viisi ottelua – Slovakia löytyy lohkosta kolmannelta sijalta 11 pisteellä ja Latvia on neljä pistettä sekä kaksi sijaa alempana. Joukkueiden viimeisissä otteluissa Slovakia kohtaa Ruotsin ja Latvia USA:n, joten ennen kaikkea Latvian olisi päästävä pisteille jotta jatkopaikasta voitaisiin vielä haaveilla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Slovakia aloitti turnauksen tappiolla Saksaa vastaan, mutta sen jälkeen on tullut pelkkiä voittoja ja varsinkin USA:n kaataminen jatkoajalla oli vahva näyte siitä mihin joukkue parhaimmillaan pystyy. Slovakian leiristä Libor Hudacek lähentelee koko turnauksen pistepörssin kärkeä(5+4), mutta katseet kannattaa myös kiinnittää toissa kesän ykkösvarauksen Juraj Slafkovskyn suuntaan. Nuori hyökkääjä on kerennyt hämmentää kaukalossa useaan otteeseen, mutta viiden syöttöpisteen lisäksi maalitili on yhä avaamatta.

🚨LIBOR HUDACEK GETS HIS SECOND OF THE GAME!🤑
#FRASVK
#MensWorlds
@HockeySlovakia

Latvian turnaus on mennyt hyvin pitkälti odotusten mukaisesti. Kolmeen ensimmäiseen otteluun Latvia lähti ennakkosuosikkina – Ranska sekä Puola kaatui jatkoajalla ja Kazakstania vastaan voitto irtosi lukemin 2-0. Saksaa vastaan oli haastava matsi odotettavissa, mutta aivan 1-8 murskatappiota kukaan tuskin ennusti. Lauantaina vastassa oli äärimmäisen kova Ruotsi ja vaikka Latvialla oli omat hetkensä toisessa erässä, katkesi joukkueen selkäranka aivan täysin erän loppupuolella ja lopulta tappio tuli lukemin 2-7.

Vedot lähdetään hakemaan Slovakian kautta vähintään kahden maalin voitolla(-1,5). Joukkueiden välinen tasoero on selvä Slovakian eduksi eikä Latvian muutaman tunnin pidempi huili asetelmia riittävästi heilauta. Sen lisäksi Latvian esitykset on parhaimmillaan olleet keskinkertaisia, kun puolestaan heikommat pelit on menneet täysin penkin alle kuten Saksaa ja Ruotsia vastaan nähtiin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Slovakia -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.