Olympialaiset / Peking 2022 su 13.02. klo 06:10

Slovakia - Latvia

Jatkaako Latvia vakuuttavammin myös keskinäisessä kamppailussa Slovakiaa vastaan?

Slovakia ja Latvia kohtaavat sunnuntaina aikaisin aamulla Suomen aikaan mitelläkseen Suomen ja Ruotsin lohkon kolmospaikasta. Kärkisija ratkaistaan iltapäivällä Leijonien ja Tre Kronorin kohtaamisessa, johon voit lukea vihjeen tästä. On kuitenkin yllättävän merkittävää jatkopelien kannalta, sijoittuuko kolmanneksi vai neljänneksi.

Slovakia hävisi ensin Suomelle lukemin 6–2 ja sitten Ruotsille 4–1-numeroin. Latvia on päästänyt otteluissaan lohkon kärkikaksikkoa vastaan ainoastaan kuusi maalia, eikä se ole sattumaa. On jopa hieman hämmentävää, että slovakialaiset nauttivat kertoimissa ennakkosuosikin asemasta. Örebro-tähti Rodrigo Abolsin johtama ykköskentällinen on ollut latvialaisittain vaarallinen, eikä sovi unohtaa joukkueen erikoistilannepelaamista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Latvia on työstänyt kaikki kolme olympiaturnausmaaliaan ylivoimalla, eikä Slovakia puolestaan ole onnistunut erikoistilanteissa kertaakaan. Joukkueen kaikista osumista on vastannut TPS-hyökkääjä, vasta 17-vuotias Juraj Slafkovsky. Jää nähtäväksi, jatkuuko nuorukaisen tehoilu, mutta näistä kahdesta joukkueesta pelillisesti vakuuttavampi Latvia on Uhmapelaajien valinta voittajaksi sunnuntaiaamuun.

Betsaa tästä Betivellä Latvian voittoa varsinaisella peliajalla. Ensimmäisen talletuksesi saat tuplana aina sataan euroon saakka! Bonuksessa on vain nelinkertainen kierrätys, joten tätä ei kannata missata.

10 euroa pelirahaa