Olympialaiset / Peking 2022 ti 15.02. klo 06:10

Slovakia - Saksa

Slovakia syö Saksan aamupalaksi

Tiistaiaamuna Slovakia ja Saksa kamppailevat siitä, kumpi joukkue pääsee pudotuspeleihin. Kumpikin joukkue onnistui nappaamaan lohkovaiheesta vain yhden voiton. Silti joukkueiden voimasuhteissa on iso ero Slovakian hyväksi, vaikka kertoimissa peliä pidetään suht koht tasaväkisenä. Pelivalintamme onkin Slovakian voitto.

Slovakia pelasi lohkovaiheessa kolme erinomaista ottelua. Voisi jopa sanoa, että nyt olympialaisissa on nähty parasta Slovakiaa sitten MM-kisojen 2012 hopeamitalin. Joukkue on lopettanut kilpikonnapuolustuksen ja pyrkii hyökkäämään ahneesti ja vauhdilla maalille. Suomea ja Ruotsia vastaan Slovakia jäi selvästi kakkoseksi, mutta voitto Latviasta ei ole mikään pieni temppu. Latviakin on pelannut erinomaiset kisat, mutta silti Slovakia onnistui nappaamaan varsin vakuuttavan 5-2 voiton.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Saksa on ollut kisojen suurin yksittäinen pettymys. Toni Söderholmin valmennuksessa Saksa on pärjännyt erinomaisesti MM-tasolla, mutta olympialaisissa paketti on ollut pahasti levällään. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut hampaatonta. Samaan aikaan maalivahtipeli ei todellakaan vakuuta. Selvitäkseen varsin puolustavalla pelitavalla Saksa tarvitsisi isoja torjuntoja. Niitä Mathias Niederberger ei ole pystynyt tarjoamaan. Saksan ainoa voitto tuli Kiinasta lukemin 3-2.

Slovakia on parempi paperilla sekä jäällä. Joukkueessa on selvästi hyvä henki, kun taas Saksan suorittaminen on ollut todella tukkoista. Pidämme Slovakiaa ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Röyhkeämpi vedonlyöjä voisi lähteä pelaamaan Saksan useamman maalin voittoa, mutta selvästi yli kakkosen kerroin maistuu meille sellaisenaankin. Otetaan varmat pois pyörimästä!

10 euroa pelirahaa