Jääkiekon MM ti 24.05. klo 16:20

Slovakia - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Väsynytkin Tanska on ennakkosuosikki Slovakiaa vastaan

Jääkiekon MM-kisojen lohkovaiheen loppu lähestyy ja otteluiden panokset kovenevat. Yhdessä tiistain mielenkiintoisimmista otteluista vastakkain ovat Slovakia ja Tanska. Voitolla Slovakia nousisi puolivälieriin. Tanska puolestaan tarvitsee vähintään yhden pisteen ottelusta varmistaakseen puolivälieräpaikkansa, mutta isommalla pistepotilla Tanska voisi säilyttää kolmospaikkansa lohkossa.

Tanska vastasi maanantaina MM-kisojen isoimmasta yllätyksestä. Maa kaatoi Kanadan lukemin 3-2. Aiemmin juutit ovat kyenneet myös voittamaan Ranskan, Italian sekä Kazakstanin. Tanskan ehdottomasti suurin sankari kisoissa on ollut maalivahti Sebastian Dahm. Tanskalaisvahdin torjuntaprosentti on 94,4. Hän on vaikea ohitettava Slovakian varsin vaisulle hyökkäyspelille.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Slovakian alkulohko ei ole vakuuttanut. Slovakia on voittanut Tanskan tapaan Ranskan, Italian ja Kazakstanin, mutta ottelut ovat olleet paljon tiukempia. Jokainen matsi on päättynyt korkeintaan kahden maalin erolla. Slovakian maalivahtipelikin on ollut selvästi Tanskaa huonompaa. Patrik Rybarin ja Adam Huskan torjuntaprosentit ovat 88 prosenttia ja alle.

Slovakia ei ole vakuuttanut missään vaiheessa MM-kisoja. Joukkue on kompuroinut voittoon pienemmistäkin maista. Tanska on ollut selvästi vahvempi, mistä kertoo etenkin eilinen voitto Kanadasta. Silti kertoimissa Slovakiaa pidetään ennakkosuosikkina lepoedun varjolla. Luotamme kuitenkin, että paremman materiaalin ja paremmin pelannut Tanska vie voiton. Pelivalintamme on, että Tanska on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Tanska voittaisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.