ti 02.01. klo 13:00

Slovakia U20 - Suomi U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkopelit liikkeelle – Suomi sai koneet käyntiin, mutta Slovakiaa ei sovi aliarvioida!

Nuorten MM-kisoissa parhaat pelit on vasta edessäpäin, kun tiistaina isketään pudotuspelit käyntiin. Heti ensimmäisenä näyttämölle pääsee kisojen potentiaalinen yllättäjä Slovakia sekä ryhtiliikkeen tehnyt Suomi. Viihdyttävä matsi on taatusti luvassa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Slovakia aloitti turnauksen erinomaisesti kaatamalla Tshekin ja perään myös Norja ja Sveitsi jäi jalkoihin. Neljännessä ottelussa vastassa oli kärkikastiin kuuluva USA eikä Slovakia lopulta pysynyt kauaa kyydissä. Suuren tasoeron lisäksi yksi selittävä tekijä oli myös ykkösvahti Adam Gajanin oleminen sivussa ottelusta. Gajan on pelannut toistaiseksi loistavat kisat ja hän on yksi turnauksen parhaista maalivahdeista. Kenttäpelaajista esiin voisi nostaa useammankin yksilön, mutta varsinkin pistepörssin kärkipaikkaa pitävän Servac Petrovskyn kanssa Suomi saa olla varpaillaan.

Filip Mesar with a PERFECT shot between the USA defender's legs and to the back of the net to cut the lead to one.

#WorldJuniors

Suomen alkulohko oli varsinaista vuoristorataa, mutta näissä kisoissa nousujohteisuus on monesti se mitä tarvitaan. Ruotsia vastaan Suomi lähti selvänä altavastaajana, mutta toista erää lukuun ottamatta kyseessä oli turnauksen paras esitys. Suomi sai myös yksilötasolla äärimmäisen tärkeitä onnistumisia, sillä esimerkiksi tehojen valossa vaisut kisat pelannut Jani Nyman vastasi loppuhetkien tasoituksesta ja hän myös lopulta ratkaisi voiton. Jo varmistunut lohkovoitto näkyi hieman Ruotsin otteissa, mutta ei kisojen toistaiseksi parhaan joukkueen kaatamisesta voi ottaa Suomelta mitään pois.

FINLAND TIES IT!! An incredible play by Lassila to stop Sweden from scoring on the empty net and it leads to Nyman tying it! We're headed to OT

#WorldJuniors

Viimeisimmät ottelut toki painaa vahvasti vaakakupissa, mutta ei myöskään aikaisempia esityksiä voi jättää huomioimatta. Varsinkin Slovakian murskatappio antaa joukkueesta todellista heikomman kuvan ja Uhmapelaajat näkee hieman markkinan kertoimia paremmat saumat yllätykseen. Lapulle poimitaan Slovakian lopullista voittoa – tsekkaa alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Lopullinen voittaja – Slovakia U20, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Slovakia U20” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 68,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.