ke 28.12. klo 23:00

Slovakia U20 - Yhdysvallat U20

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Slovakian kautta huippubetsi! Mukiiko Yhdysvaltojen toisessa matsissa shokkiyllätys?

Slovakia pelasi eilen Suomea vastaan ja sai rakenneltua ottelussa jopa yllättävän mukavasti maalipaikkoja. Keskialueen kiekoriistojen kautta tulivat laadukkaimmat tontit tasakentällisin ja ylivoimalla ryhmä pystyi dominoimaan oikein huolella. Voisiko selvästi hyökkäysorientoituneempi Yhdysvallat olla jopa kaadettavissa?

Vahvasti puolustuksen kautta otteluun lähtevän Slovakian pelikirja perustunee taas vastustajan hidastamiseen, jota se teki ajoittain Nuoria Leijonia vastaan ansiokkaasti. Toki Suomea ei aina paljoa tarvinnut hidastaa, kun joukkue tekee hitaita lähtöjä ja lyllertää ennen hyökkäyssiniviivaa jopa oma-aloitteisesti. Sama ei päde lainkaan Yhdysvaltoihin, jolla kiekollista taitoa ja vauhtia riittää – kenties välillä liiaksi asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Sports on Max 🇫🇮

@sportsonmaxfi
Slovakian ylivoima on tänään tehokasta, Peter Repcik tuo illan toisella osumallaan joukkueensa kahden maalin päähän.

Tilanne 4-2.

#U20fi #NuoretLeijonat

Slovakialla oli Suomea vastaan reilusti tontteja, mutta Jani Lampisen hyvä ottelu piti esimerkiksi Simon Nemecin, Filip Mesarin ja pari maalia Nuorten Leijonien verkkoon iskeneen Peter Repcikin riittävän kurissa. On toki vaikeaa uskoa, että selvästi paremmilla pelaajilla varustettu Yhdysvallat häviäisi, mutta maalintekotontteja voi olla tiedossa jopa eilistä matsia enemmän.

Toki tiedostetaan myös, että Slovakia pelaa toista päivää putkeen, mutta liian suurta painoarvoa tälle ei missään nimessä kannata antaa. USA voitti avauskamppailussaan Latvian, mutta päästi toisessa erässä kuitenkin kaksi maalia – nyt vastassa on selvästi kovempi testi. Jos pohjoisamerikkalaiset eivät saa tasapainoaan kuntoon, rokottaa yllätysvalmis vastustaja armotta. Pelivalinnaksi maistuu, että Slovakia onnistuu ainakin kahdesti maalinteossa (Slovakia yhteensä – yli 1,5).

Heitä betsi UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Home Totals – Slovakia yli 1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Home Totals – Slovakia yli 1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 43€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.