U20 MM-kisat 2022 ke 29.12. klo 00:00

Slovakia - Venäjä

Venäjä on iso kysymysmerkki! Olisiko Slovakiasta jopa yllättämään idän karhu?

Turnaus on peruttu.

***

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Slovakia on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan nuorten MM-kisoissa, mutta sen tekemisessä on silti ollut paljon hyvää. Venäjä on pelannut tuloksellisesti kohtalaisesti, mutta edellisottelun huolimatta se ei täysin vakuuta. Tuleva vastustaja voi hyvinkin pistää idän karhun solmuun, sillä Slovakia on osoittautunut kurinalaiseksi ja miehekkäästi puolustavaksi ryhmäksi.

USA:lle avauottelussaan 3–2- ja Ruotsille toisessa ottelussaan 3–0-tappion kärsinyt Slovakia haastaa seuraavana Venäjän. Turnauksen kärkikanditaatteihin vuodesta toiseen lukeutuva joukkue hävisi avausottelussaan ruotsalaisille 6–3-numeroin, mutta toisessa kamppailussaan se onnistui voittamaan Sveitsin lukemin 4–2. Ennen turnausta venäläisten puolustusta pidettiin muita kärkimaita heikompana, eivätkä odotukset tältäkään osin täysin metsään menneet.

Venäjän puolustuksessa on kahden kerroksen väkeä. Mukana on KHL:ssä nuoresta iästään huolimatta mukavasti vastuuta saaneita pelaajia, jotka ovat turnauksen eliittiä sekä kiekon kanssa epävarmoja ja pääasiassa juniorisarjoissa marinoituneita järkäleitä, joilla ei ole hirveästi muuta kuin heikkouksia. Vaikka hyökkäyspää on todella vahva, törmää se alakerrassa piileviin ongemiin pitkässä juoksussa – ja kenties vähän lyhyemmässäkin.

Ruotsi-puolustus pelasi erinomaisesti Slovakiaa vastaan, joka ei päässyt läheskään riittävän usein tarpeeksi hyville maalintekopaikoille. Lopulta miehistö jäikin maaleitta. Venäjää vastaan tarina voi kuitenkin olla todella erilainen. Kuten Ruotsin ja Venäjän keskinäinen kamppailu osoitti, on joukkueiden viisikkopelaamisen tasossa todella suuria eroja – tähänkin toki vaikuttaa, että venäläisten puolustavista pelaajista isolla osalla ei ole valmiuksia tälle tasolle ylipäätään.

Slovakia on potentiaalinen joukkue yllättämään Venäjän, joka oli ajoittain Sveitsiäkin vastaan suurissa hankaluuksissa. Vaikka nimellinen kotikerroin onkin laskenut runsaasti, tarjoaa Coolbet markkinakärkenä yhä reilusti yli nelinkertaista palautusta. Avaa pelitili, koppaa kuusinkertainen talletusbonus ja iske Uhmapelaajien kohde kiinni!

10 euroa pelirahaa