Nations League su 12.06. klo 21:45

Slovenia - Serbia

Jyrääkö Serbia taas voittoon lohkon heittopussiksi jäänyttä Sloveniaa vastaan?

Slovenia on ollut melko odotetustikin heikoin joukkue Kansojen liigan alkulohkossaan. Joukkue konttasi ensimmäisissä otteluissaan sekä Serbiaa että Ruotsia vastaan. Norjaa vastaan tullut vierastasapeli toi hieman lohtua, mutta edessä vaikuttaisi väkisinkin olevan putoaminen. Serbia on vakuuttanut, eikä se ole kuin pisteen päässä lohkokärjestä norjasta – sekä Ruotsia että tulevaa vastustajaa saadut maukkaat voitot nostavat varmasti itseluottamusta.

Vaikka Dusan Vlahovic on sivussa, on serbialaisilta löytynyt mukavasti ratkaisuvoimaa. Joukkueen hyökkäyspäässä esimerkiksi molemmissa voittopeleissä maalinteossa onnistunut Luka Jovic vaikuttaisi päässeen hyvään lentoon maajoukkueessa. Real Madridissa vastuu on ollut heikkojen otteiden vuoksi todella vähäistä, mutta nyt pelihuumori vaikuttaisi löytyneen sentään maajoukkuepaidassa. Toisaalta myös Ajaxin Dusan Tadic on väläytellyt vahvoja otteita.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ensimmäinen keskinäinen kamppailu oli Belgradissa Serbian näytöstä. Maalein 4–1 päättyneessä ottelussa Jovicin lisäksi maalinteossa onnistuivat esimerkiksi Sergej Milinkovic-Savic sekä Nemanja Radonjic ja molempien osumat pohjusti Tadic. Ei olisi suuri yllätys, vaikka Serbia jyräisi murskavoittoon myös vierasnurmella. Joukkueen materiaali on laadukas ja siinä riittää leveyttä – sellaista ei isännillä ole. Toisaalta vieraiden itseluottamus on varmasti tärkeän Ruotsi-voiton jälkeen vahva.

Serbia on ollut kovassa iskussa siitä asti, kun se jyräsi suoraan MM-kisoihin. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto, jolle saadaan Sportazalla oiva kerroin. Avaa tili ja iske kohteeseen kiinni tästä. Saat ensitalletuksellesi myös 100% bonuksen! Näistä kertoimista kannattaa nyt repiä irti se ilo, mitä saatavilla on. Serbialaisten huippusuoritusten jatkuessa kovin kauaa ei tällaisilla palautuksilla mässäillä.

10 euroa pelirahaa