EM-karsinnat ma 19.06. klo 21:45

Slovenia - Tanska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tanskan supertähti operoi silmä mustana! Saiko Slovenia pysyvät pelilliset traumat Helsingistä?

Slovenia oli Helsingin Olympiastadionin perjantai-illassa umpisurkea. Suomi yritti välillä suorastaan tarjottimella antaa tilanteita – jopa puolustuksen keskustasta, mutta niitä ei tämä vierailija kyennyt hyödyntämään. On selviö, että Tanskan timanttista alakertaa vastaan tilanteita tulee vähemmän, jos lainkaan. Oman pään viimeinen lukko, kultakimpale suorastaan, puuttuu joukkueesta pitkään vaivanneen loukkaantumisen takia.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla saat 25€ talletuksen suuruisen ilmaisvedon markkinoiden parhailla ehdoilla.

Isännän tärkein yksittäinen pelaaja ja hengellinen johtaja Jan Oblak puuttuu joukkueesta loukkaantumisen takia. Kreaikkalaista APOEL-seuraa edustaa Vid Belec on kelpomaalivahti, mutta Oblakin saappaat ovat järkälemäiset täytettäviksi. Huuhkajia vastaan suoritus jätti orastavasti toivomisen varaa myös maalivahdin näkökulmasta. Suurin murheenkryyni Helsingissä oli kuitenkin hyökkäys, joka tuhlasi paikkoja toinen toisensa perään.

Fodboldlandsholdene 🇩🇰

@dbulandshold
Kaptajn Kjær 🇩🇰

I går rundede Simon Kjær 125 landskampe i rødt og hvidt 🇩🇰

Det er kæmpestort og blev fejret af hele holdet i omklædningsrummet efter kampen: fb.watch/ldxVRY8647/

#herrelandsholdet #ForDanmark

Tanskalla on vahva alakerta, jota johtaa konkaritoppari Simon Kjær aisaparinaan Barcelonan Andreas Christensen. Toisaalta laidoilta löytyy hyökkäyspään avujen lisäksi myös puolustusosaamista esimerkiksi Joachim Andersenin muodossa – Joakim Mæhle puolestaan mielletään hyökkäävämmäksi laitapelaajaksi, mutta jalkaa riittää molempiin suuntiin.

On vaikeaa uskoa, että edes kelvollisena kotijoukkueena pidetty slovenialaismiehistö laittaisi perjantain tuhlailun jälkeen mitään ilotulitusta pystyyn. Toisaalta Tanska ei ole erityisemmin loistanut karsinnoissa tähän asti, vaikka se ylivoimaisena voittajasuosikkina lohkoon lähti. Tehtyjä osumia joukkueella on kasassa kolmessa ottelussa maltilliset kuusi ja pisteitä yhtä monta. Koko lohkon tilanne on kutkuttava, kun neljän kärki on tasapisteissä kolmen matsin jälkeen – mukana myös Huuhkajat.

Betsimielessä tämä matsi vetää puoleensa nimenomaan vähämaalisuuden kautta. Lapulle otetaan alle 2,5 maalia -kohdetta reilulla panostuksella. Vieraille ei ole tullut uusia loukkaantumisia ja Christian Eriksen pelaa kuin pelaakin harjoituksissa tulleen kolhun kanssa. Silmä on mustana, mutta se ei miestä pidättele. Nähtäväksi jää, tekeekö Kasper Hjulmand muutoksia esimerkiksi hyökkäyspäähän Pohjois-Irlannista tulleen 1–0-voiton jälkeen. Joka tapauksessa maaleilla tuskin päästään herkuttelemaan.

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.