PDC ke 16.11. klo 22:00

Smith M. - Cross R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Smith loistoiskussa! Vastassa heikosti suorittanut Cross!

Dartsin puolella Grand Slam -turnauksessa edetään pudotuspeleihin jo keskiviikkona. Yksi keskiviikon mielenkiintoisimmista otteluista pelataankin heti 21:10 alkaen, kun Michael Smith saa vastaansa Rob Crossin. Ottelu pelataan paras 19 legistä -formaatilla, jolloin voittoon tarvitaan tietystikin 10 legivoittoa.

Smith on ollut huippuvireessä turnauksen kolmessa ensimmäisessä ottelussaan. Smith voitti avausottelussa Lisa Ashtonin, jonka jälkeen kovemmat vastustajat saivat tuntea Smithin formin. Joe Cullen sekä Ritchie Edhouse kaatuivat molemmat 5-1 -lukemin Smithin ollen suvereenisti parempi molemmissa otteluissa niin scoraamisen, kuin lopetustenkin kannalta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Smith on huomattavasti parempi pelaaja hänen parhaana päivänään. Smithin ongelmana on ollut liian epätasainen suorittaminen varsinkin isoissa otteluissa. On kuitenkin todettava, että lohkovaiheessa heikosti pelannutta Crossia vastaan jos saa tämän kaltaista kerrointa, niin kyllä sitä kelpaa lyödäkin.

PDC Darts

@OfficialPDC
GROUP A-D TABLES!

Raymond van Barneveld
Gerwyn Price
Danny Noppert
Simon Whitlock
Michael Smith
Joe Cullen
Dirk van Duijvenbode
Rob Cross

The eight names who progressed from Groups A-D of the @CazooUK Grand Slam of Darts ✅