PDC pe 18.11. klo 21:10

Smith M. - Cullen J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erittäin kovaa kerrointa Bullyboylle! Smithin formi todella kova!

Bullyboy nimelläkin tunnettu Michael Smith kohtaa Dartsin Grand Slam -turnauksen puolivälierissä Joe Cullenin päihitettyään neljännesvälierissä Rob Crossin erittäin hienolla pelaamisella. Smith oli averageissa sekä 180’s heitoissa Crossia perässä, mutta selvästi tasaisemmalla pelaamisella ja kovalla loppukirillä Smith klaarasi itselleen voiton, ja paikan puolivälierissä.

Cullen puolestaan päihitti Dirk van Duijvenboden suvereenisti lukemin 10-4, sillä DvD:stä ei ollut laisinkaan vastusta. Cullen hoiti ottelun itselleen 95.46:n averageilla ja vain kahdella 180’s heitolla. Ottelun taso ei ollut päätä huimaava, ja Cullen sai puolivälieräpaikan melko helposti.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Cullenilla on kuitenkin selvästi isompi haaste edessään perjantaina, sillä Smith on ollut läpi turnauksen todella kovassa formissa. Bullyboy selvitti oman lohkonsa kolmella voitolla päihittäen Ritchie Edhousen yli 100 averagella, lohkon naispelaaja Lisa Ashtonin sekä perjantain vastuksensa Cullenin.

Herrojen lohko-ottelussa Cullenilla ei ollut mitään saumaa, sillä Smith vei ottelu nimiinsä lukemin 5-1. On toki muistettava, että kun lohko-ottelu pelattiin paras yhdeksästä legistä -formaatilla, tullaan puolivälieräottelu pelaamaa BO31 -formaatilla. Ottelun voittoon vaaditaan siis 16 legivoittoa.

PDC Darts

@OfficialPDC
Gerwyn Price and Raymond van Barneveld were among the first four players to book places in the quarter-finals of the Cazoo Grand Slam of Darts!

#GSOD | L16
📺 bit.ly/GSOD22Live