PDC pe 30.12. klo 17:10

Smith M. - Cullen J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Cullenille superkerrointa! Mitä täällä tapahtuu!?!?

Dartsin World Championship -turnauksen viimeiset neljännesvälierät pelataan perjantaina 30. joulukuuta. Tuolloin selvitetään viimeiset puolivälieriin suuntaavat heittäjät, jotka taistelevat vuoden 2022 maailmanmestaruudesta. Klo 17:10 on vuorossa äärimmäisen tulinen kamppailu, kun Michael Smith saa vastaansa Joe Cullenin. Molemmat ovat parhaina päivinään kykeneväisiä voittamaan ottelun.

Kun otetaan huomioon Michael Smithin hieman heikohko vire tässä turnauksessa, on suunnattoman erikoista, että Cullenille tarjotaan peräti 2,60 -kerrointa otteluun. Ottelu on nimittäin kirjaimellisesti täysin 50-50 asetelmissa ellei jopa hieman suotuisampi Cullenille hänen parempien tulostensa ansiosta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Smith oli jo taipua Martin Schindlerille tehden kuitenkin hurjan comebackin ottelussa. Cullen puolestaan selvitti Ricky Evansin ja Damon Hetan todella helposti. Cullen ei ole ollut vaikeuksissa, kun Smith puolestaan on ollut. Cullenin formi on selvästi parempi, ja ellei Smith löydä vitosvaihdetta silmään, ei hän tule kauaa ottelussa kestämään.

PDC Darts

@OfficialPDC
Day 1⃣1⃣

Wonderful Wednesday - a day that will live long in the memory at Alexandra Palace...

The results don't tell half the story... Darts doesn't get much better than that 🤯

Here's a recap of the madness on Day 11 👇