PDC la 29.10. klo 17:30

Smith M. - Rock J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Josh Rock on Dartsin supertähti! Isolla panostuksella Rockin loistokertoimen kimppuun!

Dartsin tämän hetken kuumin ja puhutuin nimi on ehdottomasti vuonna 2001 syntynyt Josh Rock, joka tekee hurjaa nousua kohti maailman kärkeä aivan uskomattomalla pelillä. Rock on viimeiseen 200 legiin paukuttanut aivan uskomattoman 102.17 averagen, ja on kyseisellä tuloksella tällä hetkellä maailman kovatasoisin suorittaja. Takanaan Rock pitää maailman kärkinimiä Damon Hetaa, Michael van Gerweniä, Gerwyn Pricea, Peter Wightia, ja muita äärimmäisen tasokkaita heittäjiä. Rock on supertähti.

Rockin pelistä näkyi Nathan Aspinallia vastaan pienoista jännitystä, sillä olihan kyseinen voitto Rockin ensimmäinen televisioitu voitto. Paukutimme muuten erittäin voitokkaaseen torstaihin Rockille “King of the Oche” -vetoa, joka jäi kiinni suurimpaan lopetukseen. Rock oli nimittäin niin hyvä, ettei herralle oikein missään vaiheessa tarjoutunut suuria lopetuksia. Aspinall oli pelissä mukana ainoastaan herran kolmen kolminumeroisen lopetuksen ansiosta.

Rock nappasi Aspinallia vastaan neljä 180’s heittoa, ja loistavan 96 averagen. Nyt kun lavajännitys on kärsitty, on peli Michael Smithiä vastaan varmastikin vapaampaa, ja voi hyvinkin olla, että lavalle astelee yli 100 averagen Rock, joka ei tuplia paljoa missaile.

Rockin kerroin on erittäin pelattava, ja siihen paukutetaan panosta huolella. Nyt on Josh Rockin viikonloppu.

PDC Darts

@OfficialPDC
📈 PDC Form Guide

PDC Stats Analyst @ochepedia provides the lowdown ahead of the @CazooUK European Championship in Dortmund...

➡ bit.ly/FormGuideOct