PDC ti 03.01. klo 22:15

Smith M. - van Gerwen M.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjetöntä! Ylivoimaiselle ennakkosuosikille lähes kahden kerrointa! – MVG voittaa Dartsin mestaruuskisat

Dartsin World Championship -turnaus huipentuu tänään, tiistaina klo: 22:15 alkavaan finaaliotteluun. Finaaliin tiensä selvittivät maailmanrankingin kolmas Michael van Gerwen sekä rankingin neljäs Michael Smith. Herrat ovat täysin ansaitusti finaalissa, mutta tarina on melko selvä jo ennen ottelun alkua. Kukaan – ei edes Smith – ei tule viemään MVG:ltä pokaalia. Herra on varma maailmanmestari.

van Gerwen ei ole alittanut 100 pisteen kolmen tikan keskiarvoa yhdessäkään pelaamassaan ottelussa, vaan kaikissa viidessä herra on naputtanut taululle reilusti yli satasen keskiarvolla. Herra on myös naputtanut lopetuksia melko varmalla 44% todennäköisyydellä korkeimman checkoutin ollessa tietysti 170, kuten myös Smithillä. Smith ei vaan ole onnistunut pelaamaan läheskään yhtä kovalla tasolla, sillä turnauksen kolmen tikan keskiarvo on herralla 97. Lopetusprosentti 42%.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Edellisvuoden mestaruuskisat koronaviruksen takia keskeyttänyt MVG on “as good as ever”. Herra on palannut muutaman vuoden takaiseen vireeseensä, eikä pysäyttäjää löydy. MVG on ehdottomasti maailman paras heittäjä tällä hetkellä eikä Smithillä ole mitään palaa.

Vain kolme settivoittoa viidelle eri vastukselleen tässä turnauksessa hävinnyt MVG on kruisaillut finaaliin, kun Smith puolestaan on ollut muutaman kerran jopa yllättävän tiukilla pelaamissaan otteluissa. Toki ei ole kieltämistä, että Smith ansaitsee finaalipaikan. On vain sääli, että MVG:n vire on tällä hetkellä aivan uskomaton.

Matsiin napataan MVG:n 2,5 pelin tasoitusta. Ottelu pelataan paras 13:sta pelistä -formaatilla, eli voittoon vaaditaan seitsemän pelivoittoa. Smith saa saada enintään neljä pelivoittoa (yhden enemmän, mitä MVG on hävinnyt koko turnauksessa), ja betsi osuu silti. Tämä napataan lapulle isolla!

Nähdäänkö MVG:ltä turnauksen ensimmäinen 9-darter?