PDC to 17.03. klo 21:10

Smith M. - Wade J.

Waden peli selvässä nosteessa – herralle tarjolla oikein maukasta kerrointa

Tämän viikon Premier League -mittelöt Dartsin puolella heitetään Nottinghamissa Keski-Englannissa. Ilta startataan tuttuun tyyliin klo: 21:10 alkavalla avausottelulla, jossa tällä kertaa vastakkain ovat Michael Smith sekä James Wade. Ottelu pelataan paras 11 -formaatilla, eli ensimmäisenä kuusi legiä voittanut vie ottelun nimiinsä.

Wade on nostanut tasoaan viime aikoina hurjasti. Niin on toki tehnyt myös herran illan vastustaja Smith. Vuoden 2021 PDC World Championship -turnauksen jälkeen vaikeuksissa ollut Smith on pikkuhiljaa palannut omalle tasolleen, vaikkakin ongelmia on edelleen varsinkin stagella pelattavissa otteluissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Waden averaget ovat hurjassa nousussa, ja samaan junaan on noussut myös herran oche -tilasto. Oche kertoo prosenttina kuinka usein pelaaja pystyy konvertoimaan omat averagensa legivoitoksi. Waden oche on aivan maailman kärkeä tällä hetkellä.

Wadelle tarjottava kerroin on yksinkertaisesti liian korkea. Smith ei ole viime aikaisen vireensä perusteella vieläkään lähellä omaa korkeinta tasoaan, kun Wade näyttäisi olevan ainakin hyvin lähellä. Wade nousi maailmanlistalla viimeisten päivitysten myötä sijalle 5, ja on ylipäätään selvästi noususuhdanteessa. Nähdäänkö illalla “The Machine” vai “Bullyboy” -show?

10 euroa pelirahaa