PDC to 12.01. klo 20:30

Smith M. - Yusuf A.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dartsin kärkinimi Smith saa vastaansa “mekaanikon Manamasta” – törkykerroin puhtaalle pelille!

Vuosi 2023 aloitetaan Dartsin osalta Bahrainissa Masters -turnauksen merkeissä. Kaksipäiväinen turnaus on ensimmäinen Darts -turnaus Bahrainissa. Laji ei nauti kovinkaan suuresta suosiosta Bahrainissa, mutta raha se puhuu tässäkin tilanteessa. Bahrainin Darts-skenelle on tietysti loistavana asiana todettava se, että turnaukseen on saatu mukaan peräti kaksi Bahrainista kotoisin olevaa heittäjää, jotka lunastivat paikan Bahrainin karsinnoista.

Ensimmäisenä tästä kaksikosta lavalle astelee Abdulnaser Yusuf. PDC:n virallinen uutissivusto kuvailee Yusufia niinkin imartelevasti, kuin Manamasta kotoisin olevaksi mekaanikoksi. Kertonee melko paljon siitä, että tässä ottelussa on vastakkain lajin kenties rautaisin ammattilainen, maailman paras pelaaja sekä juuri maailmanmestariksi kruunattu Michael Smith sekä mekaanikko Manamasta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Otteluun painetaan aivan suotta Smithin 6-0 -voittoa. Yusuf on amatööri, jolla ei ole mitään taustaa ammattimaisesta Darts-urasta. Kaveri kenties heittelee Bahrainin ainoassa Darts-pubissa silloin tällöin tikkaa kaljapäissään. Siitä on kuitenkin vielä valtaisa matka isolle lavalle pelaamaan maailman parhaita vastaan. Yusuf ei voita illan ottelussa ainuttakaan erää.

PDC Darts

@OfficialPDC
THE BEST LEG OF ALL TIME! 🤯🔥

MICHAEL VAN GERWEN MISSES D12 FOR A NINE-DARTER, AND THEN SMITH PINS A PERFECT LEG HIMSELF!

ONE OF THE GREATEST THINGS YOU'LL EVER SEE IN SPORT.

Manaman mekaanikko Yusuf tuskin kykenee yllä oleviin suorituksiin. Onkohan herra heittänyt elämässään ainuttakaan 180’s heittoa?

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Smith 6-0 kertoimella 3,40.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 3,40 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.