PDC pe 16.12. klo 14:40

Soutar A. - Cuming M.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämä kannattaa hyödyntää! – Jättimäistä kerrointa Soutarille Dartsin World Championship -turnauksessa

Dartsin World Championship -turnauksen toinen ottelupäivä tarjoilee mielenkiintoisia otteluita. Päivä avataan Alan Soutarin ja Mal Cumingin välisellä ottelulla, joka alkaa klo: 14:40. Ottelu pelataan paras kolmesta pelistä -formaatilla, kuten kaikki ensimmäisen kierroksen ottelut. Soutar on valtaisa ennakkosuosikki, sillä Cuming pelaa selvästi alemmalla tasolla, ja lähes poikkeuksetta vain australiassa järjestetyissä turnauksissa.

Cuming on pelannut viimeiseen neljään vuoteen vain kahdesti maailmalla tunnistettavia huippupelaajia vastaan. Toinen näistä oli naisten sarjaa pääasiassa pelaava Fallon Sherrock, ja toinen Johnny Clayton. Claytonia vastaan Cuming koki 6-1 -tappion, kun Sherrock puolestaan päihitti Cumingin lukemin 6-5.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

On mahdotonta nähdä Cumingin vievän ottelussa kokonaista peliä. Soutarin vire on ollut selvässä nousussa viime aikoina. Soutar saattaa muutaman legin Cumingille hävitä, mutta tasoero herrojen välillä on niin kova, että on vaikea kuvitella Cumingin pystyvän haastamaan Soutaria varsinkin nyt, kun Soutar alkaa päästä vireeseen.

Soutarin “nollapelille” tarjotaan loistavaa kerrointa MrGreenillä, joka napataan ilomielin lapulle.

PDC Darts

@OfficialPDC
It started with Dennis Priestley in 1994, and we've had 10 different Champions since!

Who will lift the trophy in 2022/23?

The 30th PDC World Darts Championship starts TODAY 🙌