Valioliiga su 23.10. klo 16:00

Southampton - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Southamptonin maalinteosta löytyi maistuva pelikohde! Jääkö Pyhimykset nollille kotona sarjakärkeä vastaan?

Viikolla Eurooppa-liigassa PSV Eindhovenin päihittänyt ja Valioliigaa johtava Arsenal vierailee sunnuntaina St. Mary’silla. Europeleissä voi jatkossa peluuttaa lohkovoiton varmistumisen myötä kakkoskokoonpanoa, mutta tänä sunnuntaina joudutaan vielä elämään ekstrarasituksen kanssa. Southampton pesi keskiviikkona vieraissa Bournemouthin, joten lepoetua ei sinänsä ole – Mikel Arteta ei nimittäin torstaina peluuttanut aivan kaikkia avausmiehiään.

On tietenkin selvää, että vieraskentällä on keskimäärin vaikeampaa kuin kotona, mutta Tykkimiesten maaliodottamatilastosta paljastuu, että vieraissa maalipaikkojen luominen on ollut korostetun vaikeaa. Aikamoisesta ylisuorittamisestakin voidaan puhua, sillä erään lähteen mukaan odottama on ollut noin 5,5–5,5 ja maalit Arsenalin hyväksi 10–3. Tulevan kannalta olennainen kysymys on, että tasaantuvatko nämä numerot vai löytääkö Arsenal vielä isompaa vaihdetta silmään vieraspeleissä?

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Arsenal

@Arsenal
New deal. Same passion.

🤳 @biel_m04


Pyhimyksiltä puuttuu sunnuntaina Armel Bella-Kotchap, Tino Livramento, Roméo Lavia, Kyle Walker-Peters ja Ainsley Maitland-Niles, joka ei saa pelata omistajaseuraansa vastaan. Arsenalin riveissä hikoillaan hieman Bukayo Sakan pelikunnon kanssa, mutta todennäköisesti mies on pelikunnossa. Oleksandr Zinchenko, Mohamed Elneny ja Emile Smith Rowe jatkavat lasaretissa.

Lapulle otetaan Southamptonin jäämistä ilman maalia. Ralph Hasenhüttlin joukot eivät ole juurikaan kunnostautuneet maalin edessä tällä sesongilla ja sille on ihan selvä syykin – vakuuttavaa hyökkäysarsenaalia ei juurikaan ole ja pelitapa on kärjistettynä peribrittiläistä roiskimista. Arsenalin puolustustyöskentely on sen sijaan ollut vieraspeleissäkin varsin kelvollista.