Valioliiga pe 05.11. klo 22:00

Southampton - Aston Villa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Southamtpon – Aston Villa saattaa olla jopa yllättävän viihdyttävä matsi pelillisesti

Jos ei ole jalkapalloähkyä tässä vaiheessa viikkoa, niin jatkuu hommat Valioliigan osalta Southampton – Aston Villa ottelulla. Molempien kausia voi pitää tähän asti melko epäonnistuneina, ja varsinkin Aston Villa on ollut todella kaukana viime kauden vireestä.

Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa sijoilla 14 & 15, joten isoista pisteistä on siis kysymys. Mennään pidemmittä puheitta itse asiaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien ainoa poissaoloa on Jack Stephens eli tilanne on tässä vaiheessa kautta hyvä. Moussa Djenepo ja Armando Broja ovat jälleen pelikunnossa.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Stunning from all angles 😍

@CheAdams_'s match-winning strike against #WatfordFC has been nominated for #PL Goal of the Month!

GET VOTING ⤵️

Aston Villan osalta on tilanne hieman hankalampi, sillä sivussa ovat Danny Ings, Douglas Luiz, Ezri Konsa sekä Bertrand Traore. Voi kuitenkin varmasti argumentoida, että Ollie Watkins ainoana kärkenä ei välttämättä ole huono asia. Douglas Luizin vaikutus on todennäköisesti isoin.

Tämä tarkoittaa siis, että Aston Villa palaa isolla todennäköisyydellä 4-2-3-1-muotoon, mikä vaikuttaa vuorostaan hieman ottelun virtaukseen. Tämä lause on enimmäkseen jargonia, mutta vaikuttaa rehellisyyden nimissä todennäköisesti positiivisesti maalimääriin ottelussa.

On vaikea saada selkoa siitä kumpi joukkue lopulta vetää pidemmän korren, mutta Southamptonin hinta on omaan makuun liian matala.

Molemmat joukkueet prässäävät todella aktiivisesti, mikä nostaa saumoja sille, että tapahtuu iso yksilövirhe tai, että prässi ohitetaan. Tempoa pitäisi siis olla. Molempien ensisijainen tapa hyökätä on myös todella suoraviivaista.

Aston Villa

@AVFCOfficial
Two days until #SOUAVL. 👊

Ross Barkley scored the decisive goal when we last visited St Mary's Stadium. 🎯

Tähän matsiin tarttuu siis kaksi vetoa, mutta panoskoot ovat kuitenkin melko pieniä, sillä ottelu on todella ympäripyöreä. Ensimmäinen veto on ottelussa nähdään yli 2.5 maalia johon tuutataan 2/5 panoskoko ja kaveriksi otetaan Aston Villan tasapeli ei vetoa/DNB.

Onko Southampton rehellisyyden nimissä melkein 50% tähän matsiin Villan surkeasta vireestä huolimatta? Tuskin. Tässä on kuitenkin ehdottomasti pieni 1-1 riski olemassa, mutta uskotaan siihen, että tokalla puoliajalla toinen joukkueista raapii voiton. Potentiaalisesti jopa maaliodottamaa vastaan.

Erikoistilanteet saattavat nousta arvoon arvaamattomaan, ja molemmat joukkueet tarvitsevat suhteellisen akuutisti voittoa.