Valioliiga ti 11.01. klo 21:45

Southampton - Brentford

Ralph Hassenhüttl saa tärkeät miehet takaisin viheriölle! Jatkuuko Southamptonin pistetehtailu Valioliigassa?

Molempien joukkueiden pelaajatilanne paranee vähintäänkin orastavasti tiistaina, kun pari tärkeää miestä palaa viheriölle kummassakin leirissä. Valioliigassa isäntä on ollut viime aikoina yllättävänkin vahvassa nosteessa ja pisteitä on kertynyt jopa säännöllisesti.

Kotijoukkue on haalinut pisteitä kuudessa edellisessä Valioliiga-ottelussaan viidesti. Vuoden ensimmäisessä ottelussaan joukkue esiintyi Englannin Cupin merkeissä Swanseaa vastaan viime lauantaina hakiessaan 2–3-vierasvoiton, joka irtosi trillerissä jatkoaikavoiton jälkeen. Harmillisesti Yan Valery lensi kahdella keltaisella kortilla ulos kentältä, eikä näin ollen ole käytettävissä tulevassa Brentford-ottelussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Valery ei suinkaan ole ainoa poissaolija isäntien leirissä, kun ainakin Valentino Livramento, Thierry Small sekä William Smallbone ovat sivussa. Afrikan mestaruuskisoissa taisteleva Moussa Djenepo on niin ikään poissa kokoonpanosta, kuten todennäköisesti yhä koronasta toipuva Kyle Walker-Peters ja pelikuntoa pitkän loukkaantumisjakson jälkeen lähestyvä maalivahti Alex McCarthy.

Positiivisempia uutisia ovat, että Mohamed Salisu vapautuu pelikiellosta käytettäväksi tulevassa kamppailussa ja Covid-19 -taudin sairastanut Che Adams palaa niin ikään isäntien vahvuuteen. Vierailla on niin ikään yhä poissaoloja edellisessä ottelussaan Valioliigassa komean 2–3-vierasvoiton West Hamin vieraana riistäneen isännän tavoin. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi Mathias Jörgensen, Rico Henry, Charlie Goode sekä Afrikan mestaruuskisoissa taisteleva Frank Onyeka ovat sivussa. Sergi Canos sekä Mathias Jensen puolestaan ovat mitä luultavimmin pelikunnossa.

Vuoden ensimmäisessä ottelussaan arvokkaan 2–1-voiton Aston Villaa vastaan Valioliigassa saalistanut Brentford pelasi niin ikään lauantaina Englannin Cupia, joten sillä on allaan uudelle vuodelle kamppailu isäntiä enemmän. Ralph Hassenhüttlin miehistölle on kuitenkin kehittynyt viime aikoina taito mukautua vallitsevaan tilanteeseen ja pelaajakatoon jokseenkin hyvin. Pienemmistä tai keskisuurista Valioliiga-joukkueista se on ollut meneillään olevassa kriisissä yksi vahvimmista suorittajista, vaikka pandemia on eittämättä koetellut sitäkin rankalla kädellä.

Pelivalinnaksi otetaan maltillisella (1,5/5) panostuksella, että kotijoukkue voittaa ottelun. Betsi pistetään sisään 1X2-markkinassa, joka tarjoaa varsin kilpailukykyisen kertoimen. Southampton napsi joulukuussa pelaamissaan otteluissa tasapelipisteet Leicesteriä, Brightonia, Crystal Palacea sekä Tottenhamia vastaan, ja kuten sanottu, voitti West Hamin. Poissaoloista huolimatta joukkue pääsi lähes kaikissa otteluissaan tehoille ja nyt tärkeä Adams palaa kokoonpanoon, mikä tuo taatusti lisänosteen.

10 euroa pelirahaa