Valioliiga la 04.12. klo 17:00

Southampton - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kääntyykö Brightonin kurssi Southamptonia vastaan?

Southampton – Brighton matsissa päästään vedoille. Muuten ei jaksa aivan liikaa höpöttää tästä.

Brightonilla on hieman loukkaantumishuolia ja Adam Lallana ja Adam Webster ovat uusimmat poissaolijat. Tämä pelaa kuitenkin tänään omaan laariin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sotonilla on pientä momentumin poikasta, mutta sivussa ovat Jan Bednarek sekä Stuart Armstrong.

Southampton FC

@SouthamptonFC
📌 SO14

Ready to go again, #SaintsFC fans?

Okei. Mitä lapulle?

Brightonin DNB kelpaa peliksi @ 2,17. Sotonin pelikirja tunnetaan, ja Graham Potterilla pitäisi olla tarpeeksi ideoita siitä miten puhkoa heidän prässinsä. Leveys tulee olemaan tärkeässä roolissa, kuten myös Yves Bissouma. Hän joutuu väkisin pari kertaa tiukkoihin paikkoihin, mutta itsevarmuutta löytyy.

Molemmat joukkueet voivat hyvin päästä paikoille, mutta tuntuu rehellisyyden nimissä siltä, että Brightonin hieman pakotettu käsi tähän peliin on vain hyvä asia heidän kannaltaan. Otetaan kuitenkin tasuri varmistus (4/5 viime matsista tasuri). Dogi kelpaa tässä niin sanotuksi ratsuksi. Vire on kuitenkin sen verran huolestuttava, että pidetään panoskoko kohtuullisena.

Southamptonin pitäisi kuitenkin olla tähän kohtaan, juuri näillä eväillä, niin kelpo match-up, mistä saattaa jopa tulla voitto. Kaikki putket katkeavat aikanaan. Myös voitottomien otteluiden.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Neal. Last minute. London.

You know the rest. 😏