la 16.10. klo 17:00

Southampton - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko osuu tolppien väliin? Marcelo Bielsa johdattaa joukkonsa kovaan vierasvääntöön!

Leedsillä on oiva iskun paikka, kun se vierailee maaottelutauon jälkeen tuoreella jalalla St. Mary’s Stadiumilla. Isäntien tärkeimpiin lukeutuva pelaaja on pelikiellossa ennen maaottelutaukoa tulleen punaisen kortin seurauksena, minkä lisäksi joukkueen tekeminen on ottanut pienen notkahduksen. Leedsillä on varaa parantaa alkukauden jälkeen ja maaottelutauko on varmasti käytetty mahdollisuuksien mukaan hyvin.

Southamptonilla on ongelma, kun sen pelaamisen kantaviin voimiin lukeutuva James Ward-Prowse otti punaisen kortin 3–1-tappiossa Chelseaa vastaan ennen maaottelutaukoa ja on nyt sivussa. Kun tähän lisätään, että myös loukkaantumisesta kärsinyt Che Adams saattaa yhä olla sivussa, ei Ralph Hassenhüttlin ole tällä kertaa helppoa löytää korvaajia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Leeds on ollut viime aikoina matkalla parempaan suuntaan, mutta sillä on varaa nostaa tasoaan entisestään. Etenkin hyökkäyspäässä viimeistely on ontunut verrattuna viime kauteen. Joukkue luo mukavasti painetta ja hienoja hyökkäyksiä, mutta viimeinen silaus on jäänyt puuttumaan liian monta kertaa. Ennen pelitaukoa joukkue otti hienon 1–0-kotivoiton Watfordista, mutta numerot olisivat silloinkin voineet olla rumemmat. Kysymys kuuluu, milloin Marcelo Bielsan ryhmän ketsuppipullo todella aukeaa? Todennäköistä nimittäin on, että jossain vaiheessa viimeiset syötöt tai viimeistely-yritykset alkavat onnistua.

Southamptonin suunta oli ennen maaotteluita jokseenkin alavireinen, mikä näkyy myös viiden edellisen ottelun otannassa. Koko kausi itsessäänkin on lyhyt matka toistaiseksi, mutta Hassenhüttlin miehistö on edellä mainitulla kuntopuntarilla koko sarjan kolmanneksi huonoin ryhmä iskettyään ainoastaan kolme osumaa ja kerättyään yhtä monta pistettä.

Uhmapelaajat luottaa lauantaina Leedsiin ja uskoo, että tarvittavat osumat löytyvät, vaikka tutut loukkaantumiset vaivaavat edelleen. Kekseliäällä Bielsalla ei välttämättä ole pitkää penkkiriviä korvaajia kriittisille pelipaikoille, mutta variaatioita sitäkin enemmän. Isäntien maalintekopelaaminen muuttuu välittömästi vaikeammaksi Adamsin ja etenkin hyvän erikoistilannemenestyksen takana pitkälti seisovan Ward-Prowsen puuttuessa vahvuudesta. Pelivalinnaksi nostetaan vieraiden voitto tasapeli ei vetoa -mahdollisuudella.unib