Valioliiga ke 01.12. klo 21:30

Southampton - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Southamptonin ja Leicesterin välinen ottelu saattaa olla yllättävän vauhdikas!

Valehtelisin, jos väittäisin, että tänä aamuna kiinnostaisi Valioliiga erityisen paljon. Joulu lähenee ja mieli on ehkä hieman liian monessa mukana. Se ei kuitenkaan estä otteluiden ennakointia.

Vuorossa olisi Southampton – Leicester ja tässä ottelussa pitäisi olla tempoa. Ainakin passelisti. Southampton on aktiivinen joukkue ilman palloa, kuten myös Leicester.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Se ei takaa mitään, kuten eilisessä Leeds – Crystal Palace vihjeessä nähtiin. Odottamaa tuli yli 2.5 maalin verran lopulta, mutta ottelu päättyi 1-0. Mennään asiaan.

Southampton FC

@SouthamptonFC
🔙🏡

St Mary's under the lights in 2️⃣ days time! 😍

Soton sai positiivisia uutisia, kun Moussa Djenepo, Ibrahima Diallo sekä Mohamed Elyounoussi ovat takaisin. Jack Stephens ja Stuart Armstrong ovat kuitenkin edelleen sivussa.

Leicesterillä vuorostaan on samat vanhat sivussa, mutta Youri Tielemans lähenee paluuta. Se ei kuitenkaan ole tänään.

Tämä aika vuodesta on harvinaisen kuluttavaa pelaajille, ja pisteet ovat hieman isompia. Rehellisyyden nimissä tarvitsevat Soton sekä Leicester molemmat täydet kolme pojoa.

Yli 2.5 maalia vaihtoehdossa on hieman ilmaa edelleen, ja voisi kuvitella, että todennäköisyys tapahtumalle on jossain siellä 58-59% hujakoilla.

Leicesterillä on snadi momentum menossa, ja Southampton heiluttanee myös verkkoa kertaalleen. Pientä rotaatiota lienee Leicesterin yläkerrassa luvassa, siihen on kuitenkin varaa.

Leicester City

@LCFC
Take your pick from these 7️⃣ #lcfc strikes for November's Goal of the Month award, brought to you by @FBS_news 💥