Valioliiga la 04.03. klo 19:30

Southampton - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

St. Mary’silla tulinen putoamistaiston peli! Napataan isäntien puolelta hillot talteen!

Keskiviikkona nololla tavalla FA Cupista ulos pullahtanut Southampton isännöi Leicesteriä lauantaina St. Mary’silla. Brendan Rodgersin luotsaamalla vierasjoukkueella ei tiistaina sujunut sen paremmin, sillä Championshipin Blackburn Rovers lähetti Ketut laulukuoroon. Kummallakin on siis kasvojen pesun paikka lauantaina ja Southampton tarvitsee ehdottomasti sarjajumbona kipeämmin pisteitä.

Elämä St. Mary’silla Rubén Sellésin alaisuudessa olisi voinut alkaa paremminkin, joskin Chelsea-vierasvoitto on komea sulka espanjalaisluotsin hatussa. Grimsby-peliä voidaan pitää merkittävänä vahinkona, sillä Saints oli pelillisesti dominantti ja sai myös paremmat tontit. Piste-eroa viivan päälle on nyt neljä pongoa, joten lauantaina olisi mielellään voitettava.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Leicester City

@LCFC
Up next, a trip to St. Mary's Stadium 🏟

#SOULEI


Southamptonilta puuttuu edelleen Juan Larios sekä Tino Livramento. Che Adams ja Mohamed Salisu ovat kysymysmerkkejä – jälkimmäinen on ilmeisesti lähempänä pelikuntoa. Kettujen leirissä hikoillaan taas James Maddisonin pelikunnon kanssa, mutta mahdollisuuksia on lauantaille. James Justin, Youri Tielemans, Jonny Evans ja Ryan Bertrand ovat sivussa.

Kerroinasettelussa tarjoillaan lauantaille tasabookkia. Otetaan Southamptonin puolesta kantaa +0:n tasoituksella eli tasurilla panokset palautuisivat. Saints on ilman muuta sarjasijoitustaan parempi joukkue ja Sellésillä voi olla vielä ”new manager bouncea” ainakin ohuesti edessä. Maddisonin pelikunto on vielä lisäksi epävarma, joten tästä on hieman miinustettava Leicesterin mahdollisuuksista.

Näin teet tällä vedolla 48,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Southampton +0:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Southampton +0” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleSouthampton - Leicester City FC04.03.2023